Kuorma-autot

Volvo FH – paras valinta kaukokuljetuksiin

Kun vietät paljon aikaa tien päällä, kuorma-autosi on oltava turvallinen ja mukava pitkilläkin ajoreiteillä. Volvo FH on kaukokuljetusten kulmakivi, joka auttaa sinua optimoimaan käyttöasteen, polttoainetehokkuuden ja ajomukavuuden. Volvo FH on yksinkertaisesti sanottuna parempi kuin koskaan ennen.

Suurin tuotto

Hyödynnä polttoaine mahdollisimman tehokkaasti

Tehoa kaikkiin toimeksiantoihisi

Lisätietoja Volvo FH:n voimansiirroista

Evoluution seuraava kehitysaskel

Kaukokuljetusten alati muuttuva vakio

Volvo FH lyhyesti

Moottorin teho: 420–540 hv
Viisi ohjaamokokoa
Diesel, biodiesel, HVO, LNG ja sähkökäyttöinen
Vetoauto tai tasakuorma-auto
Katso tarkat tiedot erittelyistä

Räätälöity tuottavuutesi ehdoilla

Omiin käyttötarpeisiisi valmistettu alusta

Kattavat palvelut

Optimoi liiketoimintasi

Tutustu Volvo FH:n tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä

Rakkaustarina

Volvo FH I-Save. Enemmän iloa, vähemmän polttoainetta.

Volvo FH:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FH:n tärkeimmät ominaisuudet

Mitä muut sanovat Volvo FH:sta?

Hankimme ensimmäiset Volvo kuorma-automme 1980-luvun alkupuolella – kaksi Volvo‑kuorma-autoa, joita ajoin itse. Valitsimme Volvon, koska ne ovat huippulaadukkaita, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä kuorma-autojen suorituskykyyn. Volvosta on tullut osa perinteitämme.

Liiketoimintaasi tukevia palveluja

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Varustele vapaasti

Volvo FH – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Useimmat kaukokuljetusalalla toimivista asiakkaistamme valitsevat Volvo FH:n, mutta se on suosittu myös puutavara- ja maansiirtokuljetuksissa. Volvo FH on erinomainen valinta vaativiin toimeksiantoihin, joissa tarvitaan vahvaa voimansiirtoa sekä tilavaa ja mukavaa ohjaamoa.

Volvo FH -malliin on saatavana järeä teli, jossa on kaksi vetävää akselia. Näin saadaan erinomainen yhdistelmä kuormakapasiteettia, pitoa ja polttoainetaloudellisuutta – erityisesti teliakselin noston kanssa. Se on usein riittävä ratkaisu vaikeissakin olosuhteissa. Jos vetävä etuakseli on kuitenkin ehdoton vaatimus, suosittelemme tutustumaan Volvo FMX:ään.

Se riippuu pituudestasi. Globetrotter-ohjaamomme suurin seisomakorkeus on 205 cm, mutta jos tarvitset vielä enemmän tilaa, sinun kannattaa valita Globetrotter XL- tai Globetrotter XXL -ohjaamo. Niissä kummassakin on 220 cm:n seisomakorkeus. XXL-versio on kaikkein tilavin ohjaamomme, ja siinä on myös leveämpi vuode.

Mukava. Sinulla on runsaasti tilaa, mukava vuode ja miellyttävä sisäilman lämpötila ulkolämpötilasta riippumatta. Vaikka käyttäisit paljon virtaa kuluttavia laitteita, akun tilasta ei tarvitse huolehtia seuraavana aamuna, sillä voit hankkia Volvo FH:n kahdella akulla ja erillisillä virtapiireillä oleskelutoimintoja ja moottorin käynnistystä varten.

Kyllä vaan! Kaikissa D13-moottoreissamme voidaan käyttää HVO:ta, ja joissakin myös biodieseliä. Lisäksi valikoimassa on kaksi moottoria, joita voidaan käyttää nesteytetyllä maakaasulla tai biokaasulla (LNG), mikä pienentää ympäristöjalanjälkeäsi huomattavasti.

TUTUSTU VOLVO FH -MALLIIN JÄLLEENMYYJÄLIIKKEESSÄ

Onko sinulla kysymyksiä? Voimmeko keskustella kanssasi tulevasta kuorma-autostasi? Oletko jo tehnyt päätöksen uuden Volvo FH:n hankkimisesta?