Kuorma-autot

Kaluston hallinta

 

Ota etumatkaa kilpailijoihin räätälöityjen yhteyspalveluiden avulla. Ne hyödyntävät kuorma-autojen ja kaluston tietoja ja auttavat vähentämään paperitöiden määrää, parantamaan tiedonkulkua ja optimoimaan koko liiketoimintaa.
 

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Kaluston ja kuljetusten hallinta helpottuu. Säästä polttoainetta. Voit seurata kuorma-autojesi kuntoa. Ja monia muita liiketoimintaasi hyödyttäviä asioita. Lisäksi voit tehdä tämän kaiken Volvo Connectissa, digitaalisten palveluiden käyttöliittymässä. Sen avulla päivittäisestä toiminnastasi tulee tehokkaampaa ja kannattavampaa, ja voit rauhassa keskittyä kaikkein tärkeimpiin asioihin eli huolehtimaan asiakkaista.

Miksi ajoneuvokannan hallintapalvelut?

  • Parantaa tiedonkulkua
  • Optimoi käyttöasteen
  • Säästä polttoainetta
  • Maksimoi hyötykuorman ja ajokilometrit
  • Vähentää paperityötä
  • Ylläpitää kilpailukykyä 

Volvo Connect

Ajat sitten omaa kuorma-autoa tai hallinnoit kokonaista kalustoa, voit nyt yhdistää yrityksesi tärkeimmät osa-alueet kokonaan uudella tavalla. Yhdessä paikassa, yhdellä kirjautumisella ja yhdessä näkymässä. Volvo Connect on digitaalisten palveluidesi käyttöliittymä. Se on entistä kannattavampien kuljetusten uusi digitaalinen koti.

Tutustu Volvo Connect -palveluun koulutusvideoilla

Tutustu palveluun koulutustallenteiden avulla.

Erikoispalvelut

Resurssitiedot

Saat nopeasti kokonaiskäsityksen koko kalustostasi, ja voit tarkistaa kalustosi jokaisen ajoneuvon tilanteen reaaliajassa vain yhdellä napsautuksella. Ominaisuuksiin kuuluu yhteenveto kaikista kuorma-autoista ja perävaunuista tiloineen; tiedot lakisääteisistä tarkastuksista (jos käytössä), rengaspaineen valvonta, hälytykset, varoitukset ja ilmoitukset eri tapahtumista sekä mahdollisuus lisätä toimintoja, kuten ajopiirturitietojen lataus.

Volvo Connect -sovellus

Tehokas Volvo Connect kämmenelläsi Intuitiivisessa ja helppokäyttöisessä hallintapaneelissa voidaan käyttää tehokkaita analysointityökaluja, resurssitietoja ja kuljettajien työaikoja, hallita useita kalustoja ja lähettää pikaviestejä.

Korjaamohistoria

Korjaamohistoria on nopea ja helppo tapa seurata menneitä korjaamokäyntejä. Voit hakea päivämäärän, sopimuksen, jälleenmyyjän, laskun tai takuun perusteella saadaksesi lisätietoja tehdystä työstä ja käynnin syystä.

Lokikirja

Vähennä paperitöiden määrää ja tehosta työnkulkuasi. Kuljettajat voivat raportoida kuorma-autojen, perävaunujen ja muiden resurssien ongelmista digitaalisiin lokikirjoihin, jotta kuljetuspäällikkö voi nähdä ja käsitellä ne heti. Raportteja voi tarkastella kiireellisyyden mukaan, ja kuljettajat näkevät myös, onko tietty ongelma jo kirjattu, jotta vältetään kaksinkertainen raportointi.

Kalustoviestintä

Volvo Connectin sisäänrakennetun toiminnon avulla kuljettajat ja muut käyttäjät voivat keskustella Volvo Connect -sovelluksella. Voit myös liittää sijaintitietoja, kuvia ja tiedostoja pikaviesteihisi.

Data Access

Data Accessin avulla voit jakaa Volvo-kuorma-autojen tiedot muille ajoneuvokannan hallintajärjestelmille. Näin voit hallita ajoneuvokantaa tehokkaasti alustasta riippumatta.

OTA YHTEYTTÄ JÄLLEENMYYJÄÄSI

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa. Soita tai tule käymään.