Pääsy kuorma-autojen ja kaluston tietoihin antaa sinulle mahdollisuuden optimoida toimintaasi aivan uusin tavoin. Yhteyspalveluidemme avulla päivittäisestä toiminnastasi tulee tehokkaampaa ja kannattavampaa. Voit rauhassa keskittyä kaikkein tärkeimpiin asioihin eli huolehtimaan asiakkaista.

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi: kaluston ja kuljetusten hallintaa Dynafleetilla, henkilökohtaista neuvontaa polttoainetehokkuuden parantamiseksi Fuel Advicella sekä helpon pääsyn kaikkiin Volvo Connect -digipalveluihisi ja -tietoihisi.

Polttoainetehokkuus

Voit valita lukuisista palveluista juuri ne, jotka auttavat parantamaan polttoainetehokkuuttasi ja mainettasi ympäristöstä huolehtimisessa.

Käyttöaste

Yhteyspalveluidemme avulla voimme auttaa sinua pitämään kuorma-autot tien päällä ja valmiina työhön.

Tuottavuus

Autamme sinua maksimoimaan kaluston hyötykuorman ja ajokilometrit, jotta liiketoimintasi pysyy kilpailukykyisenä ja kannattavana.

Dynafleet

Dynafleet

Kuljetusten tietojärjestelmämme avulla voit seurata kalustoasi helposti ja sijainnista riippumatta.

Lisätietoja Dynafleetista
Fuel Advice

Fuel Advice

Fuel Advice -palveluun sisältyvä henkilökohtainen polttoaineasiantuntija auttaa alentamaan yrityksesi polttoaineenkulutusta jopa viisi prosenttia.

Lue lisää Fuel Advicesta

Asiaan liittyvät uutiset ja tarinat

Ikkuna digitaaliseen maailmaan

Digitalisaatio muokkaa yhteiskuntaa nopeaan tahtiin, eikä kuljetusala ole mikään poikkeus. Volvo Trucksin palveluista vastaava päällikkö Carina Holm kertoo, miten asiakkaiden elämää on helpotettu tiedot ja palvelut yhteen keräävän Volvo Connect ...

IT-toimintamalli

Reaaliaikainen, tarkka tieto siitä, missä kuorma-autot ovat ja mitä niillä kuljetetaan, on ratkaisevan tärkeä. Frigolanda-yhtiön Ben van Leeuwen saa nämä tiedot vaivattomasti....

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa. Soita tai tule käymään.

Etsi lähin jälleenmyyjä