Kuorma-autot

Kustannukset ja jalanjälki

Polttoaine ja ympäristö

Dynafleet Polttoaine ja ympäristö ‑palvelun avulla voit seurata kuorma-autojen suorituskykyä ja kuljettajien taloudellisuutta tarkasti. Voit luoda erilaisia raportteja muutamassa sekunnissa – ja selvittää esimerkiksi, miksi sama kuorma-auto kuluttaa yhden kuljettajan ajamana enemmän kuin toisen. Tämän nopean ja tarkan palvelun avulla selvität mahdollisuudet kustannussäästöihin, joilla voit parantaa yrityksesi tulosta, ja pienentää ekologista jalanjälkeäsi.

Kuka on paras kuljettajasi?

Taloudellisuuspisteraportista näet nopeasti kuljettajien ja ajoneuvojen polttoainetaloudellisuuden. Kuljettajan suorituskyky ilmenee raportista asteikolla 0–100 neljällä keskeisellä osa-alueella: ennakointi ja jarruttaminen, moottorin ja vaihteiden hyödyntäminen, nopeudensäätely ja toimet pysähdyksissä.

Polttoaine ja ympäristö ‑palvelun avulla kuljettajat voivat hallita ja muokata ajotekniikkaansa ajon aikana. Tällä tavoin he voivat pienentää polttoaineenkulutusta jopa viisi prosenttia.

TRENDIT JA KOULUTUS

Taloudellisuuspisteiden perusteella voit vertailla kuljettajien suorituksia yksityiskohtaisesti. Nämä tiedot ja kuljettajien aktiivinen kouluttaminen ovat erinomaisia välineitä pysyvään polttoaineenkulutuksen hallintaan.

Kasvata liiketoimintaasi

Polttoainetalouden parantaminen auttaa myös pienentämään kuljetustesi ympäristövaikutuksia. Tarkoista päästöraporteista on hyötyä, kun sinulla on tai etsit ympäristötietoisia asiakkaita. Päästöraporttien luominen on helppoa, ja raportit voidaan lähettää sinun asiakkaillesi automaattisesti heidän valitseminaan ajankohtina. Polttoaine- ja ympäristöraportit ovat saatavilla sekä diesel- että LNG-käyttöisille kuorma-autoille.

Kuljettajan valmennus

Anna kuljettajillesi oikeat valmiudet ajotekniikoidensa optimointiin. Jopa ajon aikana. Kuljettajan opastustoiminto on ohjaamoon tarkoitettu ominaisuus, joka toimittaa kuljettajalle jatkuvasti analyysejä tien päällä. Se on korvaamaton, nopeasti reagoiva työkalu, jolla voit parantaa yrityksesi tulosta. 

Keskeisimmät hyödyt

  • Näet polttoaineenkulutuksen, ajomatkat, päästötasot ja paljon muuta.
  • Voit analysoida jokaisen kuljettajan polttoainetaloudellisuutta.
  • Saat helppotajuisia ja pysyvää säästöjen saavuttamista tukevia raportteja, joista näet, millä alueilla kustannusten tehostaminen on mahdollista.
  • Saat hälytysjärjestelmästä varoitukset merkittävistä polttoaineenkulutuksen muutoksista ja mahdollisista polttoainevarkauksista.
  • Voit lähettää päästötasoraportteja automaattisesti suoraan ympäristötietoisille asiakkaillesi.
  • Raportit ovat saatavilla sekä diesel- että LNG-käyttöisille kuorma-autoille.

Haluatko lisätietoja?

Jälleenmyyjämme ovat Dynafleet-asiantuntijoita. Kysy lisätietoja Polttoaine ja ympäristö -palvelustamme paikalliselta jälleenmyyjältä.