Kuorma-autot

Logistiikkajätti Girteka Logisticsille 2 000 uutta Volvoa

Euroopan johtaviin logistiikkayrityksiin lukeutuva Girteka Logistics hankkii 2 000 uuden malliston Volvo-kuorma-autoa. Turvallisuus, entisestään parantunut kuljettajan työskentelymukavuus ja matala polttoaineen kulutus olivat merkittävimmät tekijät vaakakupissa päätöstä tehtäessä.
Logistiikkajätti Girteka Logisticsille 2 000 uutta Volvoa

Girteka Logisticsin 2 000 uuden Volvon hankinnan takana on tahto taata laadukkaat kuljetuspalvelut kaukokuljetuksissa polttoainetehokkaasti ja turvallisesti kuljettajan työskentelymukavuudesta tinkimättä. ”Uudet Volvo FH kuorma-autot ovat luotettavia ja polttoainetehokkaita ja tarjoavat kuljettajalle erinomaisen työympäristön. Tällä investoinnilla kannamme kortemme kekoon liikenneturvallisuuden ja ympäristön eteen turvallisen ja erinomaisen polttoainetehokkaan kaluston ansiosta. Olemme erittäin iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Volvo Trucksin kanssa matkalla kohti nollaa onnettomuutta ja pienempiä ympäristövaikutuksia", toteaa Edvardas Liachovičius, Girteka Logisticsin toimitusjohtaja. Liettualainen Girteka Logistics työllistää 15 000 kuorma-auton kuljettajaa ja ajaa kaukokuljetuksia 8 000 kuorma-auton voimin Euroopassa ja Venäjällä.

Volvo Trucks lanseerasi viime vuonna uudistuneen raskaiden kuorma-autojen malliston, johon kuului myös kaukoliikenteen lippulaiva, Volvo FH. Volvo FH:n monien uudistusten joukossa ovat uusi kuljettajan käyttöliittymä, mukautettavat kaukovalot turvallisuuden parantamiseksi ja entisestään parantunut polttoainetehokkuus. Lisäksi I-Save -ominaisuudella varustetussa Volvo FH:ssa yhdistyy erityisen polttoainetaloudellinen moottori ja edistyneet polttoainetta säästävät ominaisuudet, ja uudella I-Save -ominaisuudella päästään jopa 10 % polttoainekustannusten pienentymiseen*. Suuri osa Girteka Logisticsin 2 000 Volvon tilauksesta tulee olemaan juuri Volvo FH I-Save -ominaisuudella varustettuja autoja. "Testasimme I-Savella varustettua Volvo FH-kuorma-autoa ja huomasimme suuren mahdollisuuden polttoaineen säästämiseen. Se on hyvä sekä yritykselle että ilmastolle", sanoo Edvardas Liachovičius.

Girteka Logistics näkee jätti-investointinsa loogisena jatkeena erinomaiselle 15 vuotta kestäneelle yhteistyölle. Volvo Trucks jakaa saman mielipiteen. "Meillä on ollut pitkä ja hieno yhteistyö Girteka Logisticsin kanssa, ja olemme erittäin ylpeitä päätöksestä sijoittaa uusiin huippuluokan kuorma-autoihimme. Nämä uuden sukupolven Volvot vähentävät päästöjä ja vievät tehokkuuden ja kuljettajakokemuksen aivan uudelle tasolle. Odotan innolla yhteistyötä Girteka Logisticsin kanssa yhteisellä matkalla kohti vastuullisempia kuljetuksia kaikilta osin ”, sanoo Volvo Trucksin johtaja Roger Alm.

Girteka Logistics on perinteisesti rahoittanut suurimman osan Volvo -kuorma-autoistaan käyttämällä Volvo Financial Services -rahoituspalvelua. Suurin osa myös uusista 2 000 kuorma-autosta rahoitetaan Volvo Financial Servicesin -rahoituksella.

Volvon uuden kuorma-automalliston tuotanto alkaa maaliskuussa 2021. Girteka Logisticsin uudet kuorma-autot toimitetaan kuluvan vuoden aikana.

 

*Polttoaineenkulutuksen ero lasketaan vertaamalla dieselin ja AdBluen kustannuksia I-Save -ominaisuudelle uuden sukupolven Volvo FH:n ja edellisen malliston Volvo FH:n välillä (uuden sukupolven Volvo FH ja D13TC Euro 6 Step D ml. kaukokuljetuspaketti verrattuna klassiseen Volvo FH -autoon D13 eSCR Euro 6 Step D ilman pitkän matkan polttoainepakettia). Todelliseen kulutukseen vaikuttavat mont tekijät, kuten kuljettajan kokemustaso, vakionopeudensäätimen käyttö, ajoneuvon tekniset tiedot, ajoneuvon kuorma, todellinen maasto ja sääolosuhteet.

 

LINKKI korkearesoluutioisiin kuviin.

Lisätiedot:

Reino Manninen
Myyntijohtaja, Volvo Trucks, Volvo Finland Ab
p. +358 50 572 3498
e-mail: reino.manninen@volvo.com
LinkedIn


Volvo Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva 2 300 toimipisteen verkosto noin 130 maassa. Vuonna 2022 toimitettiin maailmanlaajuisesti noin 145 000 Volvo kuorma-autoa. Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen, rakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. 

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?

Lue lisää uutisia Volvo Trucksilta:

Latest Press Release

Latest Press Release