Kuorma-autot

Volvon I-Save -toiminto on polttoainetehokkuuden ja erinomaisen ajattavuuden tae – Italialaiselle kuljetusliikkeelle jättimäinen Volvo FH I-Save -tilaus

Italialainen kuljetus- ja logistiikkayhtiö Lannutti Group valitsi I-Save -toiminnolla varustetun Volvo FH -kuorma-auton vuoden kestäneen mittavan polttoainetestausjakson tulosten perusteella ja tilasi 1000 kappaletta I-Save -toiminnolla varustettua Volvo FH -kuorma-autoa. 10% polttoainesäästöt vakuuttivat yrityksen.
Volvon I-Save -toiminto on polttoainetehokkuuden ja erinomaisen ajattavuuden tae – Italialaiselle kuljetusliikkeelle jättimäinen Volvo FH I-Save -tilaus

Ympäristönäkökulmat korostuvat jatkuvasti kaikilla toimialoilla. Liikenteen osalta merkittävimmät ponnistukset ympäristön kannalta ovat toimialan yhteiset tavoitteet CO2-päästöjen vähentämiseksi. Vaihtoehtoiset käyttövoimat, kuten kaasu ja sähkö, valtaavat koko ajan alaa enemmän, mutta on tärkeää panostaa myös perinteisen diesel-tekniikan ympäristönäkökulmiin, sillä diesel tulee toimimaan merkittävänä käyttövoimana vielä vuosia eteenpäin.

Volvo Trucks lanseerasi keväällä 2019 polttoaineen säästämisen kannalta olennaisia edistysaskeleita ottavan uuden sukupolven Volvo I-Save -toiminnon, jonka sydän polttoainesäästössä on Volvo D13TC -moottori. Se on yhtiön tähän mennessä polttoainetehokkain moottori. I-Save-toiminnolla varustettua D13TC -moottoria on saatavissa Volvon FH -kuorma-autoon ja toiminto on parhaimmillaan kaukokuljetuksissa, jossa se vähentää polttoainekuluja jopa 10 %. Myös ajettavuuden kannalta I-Save on nautinnollinen: sillä voi ajaa pidempään pienemmillä kierroksilla ja suuremmalla vaihteella, joten ajokokemus on tasainen ja hiljainen. Myös vääntöä saa käyttöön laajalla alueella.
 

Jättikaupat Italiassa: Italialainen kuljetusliike Lannutti Group luottaa I-Save-toimintoon - ostaa 1000 Volvo FH I-Save -kuorma-autoa

Italialainen kuljetus- ja logistiikkayhtiö Lannutti Group on juuri vahvistanut 1000 uuden polttoainetta säästävällä I-Save-toiminnolla varustetun Volvo FH -kuorma-auton jättitilauksen. Lannutti Groupin tavoitteena on vähentää polttoaineenkulutusta 10 prosentilla ja pienentää hiilidioksidipäästöjä. Lannutti Group toimii kahdeksassa Euroopan maassa 1800 kuorma-auton voimin.

Lannutti Group luottaa vahvasti Volvon polttoainetekniikkaan. Yrityksen päätös sijoittaa 1000 uuteen Volvo FH -kuorma-autoon pohjautui massiiviseen vuoden kestäneeseen polttoainetestaukseen, jossa vertailtiin I-Savella varustettua uutta Volvo FH -kuorma-autoa muihin kuorma-autoihin. Tuloksena oli merkittävä 10 prosentin vähennys polttoaineenkulutuksessa verrattuna muuhun testikalustoon.

”Kaluston luotettavuuden lisäksi meille on tärkeää pitää kuorma-auton paino mahdollisimman alhaisena suuren hyötykuorman mahdollistamiseksi ja polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi. Testijakson jälkeen päätimme, että kaikkien uusien Volvo-kuorma-autojen tulisi olla I-Save-kuorma-autoja ”, kertoo Lannutti Groupin toimitusjohtaja Valter Lannutti.
Lannuttin uudet Volvo FH I-Save -kuorma-autot toimitetaan yritykselle vuosien 2021 ja 2022 aikana.

I-Save -faktat:

Kaikki I-Save -ominaisuudet on suunniteltu vähentämään polttoainekustannuksia.

Volvo FH I-Save -toiminnolla sisältää:

  • D13TC (Turbo Compound) 460 hv (2600 Nm) tai 500 hv (2800 Nm) moottorit
  • polttoainetehokkaat taka-akselit
  • Moottorin automaattinen tyhjäkäyntisammutus
  • I-Cruise –toiminto yhdessä I-Roll -toiminnon kanssa alentamassa polttoaineenkulutusta
  • Säädettävä ohjaustehostimen pumppu
  • Päivitetty I-See -toiminto
  • Päivitetty I-Shift -toiminto kaukoliikenteen optimoidulla ohjelmistolla
     

Linkki korkearesoluutioisiin kuviin.

Lisätiedot:

Veli Pusa
Myyntijohtaja, Volvo Trucks, Volvo Finland Ab
p. +358 400 983 126
e-mail: veli.pusa@volvo.com


Volvo Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva 2 300 toimipisteen verkosto noin 130 maassa. Vuonna 2022 toimitettiin maailmanlaajuisesti noin 145 000 Volvo kuorma-autoa. Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen, rakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. 

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?

Lue lisää Volvo Trucks -tiedotteita:

Latest Press Release

Latest Press Release