Kuljettajaopetus ammattilaisilta ammattilaisille

Volvo Kuljettajakoulutuksessa ammattilaiset kouluttavat ammattilaisia pääsemään parhaisiin tuloksiin. Tule yleisiin koulutuspäiviimme tai ota yhteyttä niin räätälöimme yrityksellesi parhaan koulutuksen.

Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

"Olemme saavuttaneet useiden prosenttien säästöt polttoaineen kulutuksessa"

Powder-Trans on kouluttanut kuljettajiaan ennakoivaan ja taloudelliseen ajotapaan yhteistyössä Volvo Trucksin kanssa.

 

– Olen nähnyt, kuinka kuljettajat saavat koulutuksissa ahaa-elämyksiä. Koulutuksen, raportoinnin ja neuvonnan ansiosta kuljettajien ajotavat ovat rauhoittuneet, ja he osaavat hyödyntää uusia ominaisuuksia. Olemme saavuttaneet useiden prosenttien säästöt polttoaineen kulutuksessa.


toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, Powder-Trans

 

Lue lisää Volvo Visiitistä

Tarkkalan kuljetus

– Volvon koulutukset ovat olleet hyviä. Ne ovat auttaneet kuljettajia ymmärtämään, miten kuorma-auto toimii ja miten sitä kuuluu käyttää, jotta saa kaiken irti uusista ominaisuuksista, kertoo Petri Tarkkala Tarkkalan Kuljetuksesta.

Lue lisää Volvo Visiitistä

Volvo kuljettajakoulutuksen edut

  • Kouluttajamme ovat kuljetus- ja opetusalan parhaimmistoa. Koulutamme heitä jatkuvasti ja he toimivat myös säännöllisesti kuorma-autokuljettajan tehtävissä.
  • Opetuksessamme käytettävät tiedot perustuvat jatkuvaan tutkimustyöhön ja kokemukseen.
  • Säästynyt polttoaine näkyy välittömästi yrityksen kassassa.
  • Parantunut turvallisuus vähentää kalustorikkoja ja lisää tuottavuutta.
  • Volvo kouluttajilla on aina ajantasainen tieto tämän päivän kuorma-autotekniikasta.
  • Koulutuskokonaisuus voi sisältää myös ajotavan seurantaa ja analysointia. Näin yrittäjä voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja antaa ajotapojen seurannan ammattilaisten käsiin.
  • Räätälöidyissä koulutuksissamme ei tarvitse istua luokkahuoneessa. Voimme toteuttaa koulutuksia myös käytännössä. Maastoajoa kannattaa harjoitella maastossa, taloudellista ajotapaa oikeassa liikenneympäristössä ja työhyvinvointia vaikkapa liikuntahallilla.
Volvo FH

"Koulutuksesta jäi hyödyllisiä asioita päähän, ja ajaessa kokeilin tiettyjä juttuja kuten rullausta. Siitä asiat sitten alkoivat luistaa. Pääsin tosi hyvin sisälle Volvoon. Sain melkein täydet pisteet, eikä polttoainetta kulunut paljon. Fiksu kaasun ja jarrun käyttö sekä rullaus aina kun mahdollista, ei taloudellinen ajo sen kummempaa ole." Sonja Vähämäki

 

"Rullaus oli minulle uusi juttu. En tiennyt, kuinka paljon voi oikeasti rullata. Turun ja pääkaupunkiseudun väli tuntui siltä, että molemmat suunnat ovat yhtä alamäkeä. Keskinopeus oli varmasti ratkaiseva tekijä alhaisessa kulutuksessa. Aluksi tuntui oudolta, kun nopeus laski rullatessa. Ensimmäisenä päivänä mietin, että osuiko sormi vahingossa johonkin. Kun tottui rullaamiseen, ajamisesta alkoi nauttia uudella tavalla. Ei siellä liikenteessä ole muiden edessä sen enempää." Henri Vanamo

 

Kuljettajat Henri Vanamo ja Sonja Vähämäki osallistuivat Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää heidän ja muiden kuljettajien kokemuksia koulutuksesta ja paljon muusta.

Koulutuksemme täyttää EU-lainsäädännön vaatimukset eli koulutus on ammattipätevyysdirektiivin mukaista.

Koulutuksella saadaan heti konkreettisia tuloksia

Varmista kuljettajiesi osaaminen

Ajoneuvotekniikka kehittyy jatkuvasti. Kun ajoneuvoja käytetään oikein, saadaan niistä paras hyöty. Kun kuljettaja tuntee auton voimansiirtolinjan hyvin, hän osaa tehdä oikeita päätöksiä arjessa. Olemme saavuttaneet 3-10% säästöjä asiakkaidemme kanssa kouluttamalla ajoneuvotekniikkaa ja ennakoivaa ajotapaa. Koulutus voi olla luokkamuotoista, käytännön ajotapaharjoittelua tai molempia. Näistä koulutuksista saa pakollisen ennakoivan ajon koulutuksen.

 

Koulutuksia järjestetään niin yleisinä koulutuspäivinä kuin räätälöidysti. Räätälöidyt päivät suunnitellaan vastaamaan yrityksesi kuljetustehtäviä.

 

Myös ajoneuvon luovutus voidaan rakentaa direktiivipäiväksi, jotta varmistetaan kuljettajien tuottavuus heti ajoneuvon käyttöönotosta lähtien. Kysy lisää automyyjältäsi!

Koulutuksen ei tarvitse olla tylsää

Koulutuksen ei tarvitse olla tylsää

Turha kouluttaminen on hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa. Emme kerro kuljettajille itsestäänselvyyksiä, vaan asioita, joita he oikeasti tarvitsevat työssään.

Suomessa ammattipätevyyskoulutus voi olla mitä tahansa kuljettajien ammattitaitoa tai työhyvinvointia tukevaa koulutusta. Hyvin suunniteltu koulutus on kuljettajien mieleen ja yritys saa aitoa vastinetta sijoitukselleen. Suunnitellaan yhdessä yrityksenne näköistä koulutusta!

 

Se oli paras direktiivikoulutus, jossa minä olen ollut mukana. Saimme juuri sitä oppia, mitä haimme. Hyvä koulutus, hyvä kouluttaja.

Indrek Vilu, kuljettaja

Kuljetusliike Sampo Prosi

Tilaa kuljettajan käsikirja täältä

Kaikki irti kuorma-autosta

Mitä paremmin tunnet kuorma-autosi, sitä enemmän saat siitä irti. Kuljettajan käsikirjoissamme on tietoja muun muassa kuorma-auton toiminnoista, huollosta, turvallisuusominaisuuksista, mittaristosta sekä hallintalaitteista.

Tilaa kuljettajan käsikirja
VT

Kurssin varaaminen

Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään ja varaamaan kurssin, joka sopii juuri sinulle, tai räätälöimään kurssin yrityksesi tarpeisiin.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä