Kuorma-autot

Nina Uschanov on Volvo Trucksin uusi Marketing Communications & PR Manager

KTM Nina Uschanov on nimitetty 27.9.2021 alkaen Volvo Finland Ab:n markkinointi- ja PR-päälliköksi. Hän vastaa Volvo Trucksin markkinoinnista ja brändin rakentamisesta Suomessa.
Volvo Trucks Suomen Marketing Communications & PR Manager on Nina Uschanov

- Olen innoissani saadessani liittyä yhteiselle matkalle volvolaisten kanssa. Minulla on halu löytää uusia tapoja tavoittaa kuorma-autoasiakkaita ja päästä kehittämään Volvo-asiakkaiden asiakaskokemusta yhdessä jälleenmyyjien kanssa, Nina Uschanov kertoo.

Raskas kalusto on Uschanoville tuttu, sillä hän on työskennellyt kuorma-autoalalla 11 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta markkinointitehtävissä.

- On hienoa päästä työskentelemään Volvo Trucksin upean brändin kanssa, ja saada olla mukana rakentamassa luotettavan edelläkävijäkumppanin kanssa pitkäaikaisia asiakassuhteita, Uschanov summaa.

 

Yhteystiedot:

Nina Uschanov

Marketing Communications & PR Manager, Volvo Trucks

nina.uschanov@volvo.com

Puhelin: +358 50 442 1522

LinkedIn

 

Volvo Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuorma-autoja ja kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva 2 300 toimipisteen verkosto yli 130 maassa. Vuonna 2020 toimitettiin maailmanlaajuisesti noin 94 000 Volvo Trucks kuorma-autoa. Volvo Trucks kuuluu Volvo Group -yhtymään, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen.

Lue lisää Volvo Trucks -uutisia:

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?