Kuorma-autot

Kuljetuspalvelu All The Way: Ympäristönäkökulmat painoivat valinnassa

| 3 min
Ensimmäiset Kuljetuspavelu All The Wayn kuudesta uuden mallin Volvo FH 6 x 2 460 Globe -veturista ovat valmiina ja lähdössä kuljetustehtäviin toukokuun alussa. Kalustohankinnassa ympäristöarvot ovat olleet painavin peruste ja uudella kalustolla tavoitellaan polttoainesäästöjä. Ympäristönäkökulmat on pyritty huomioimaan kaikissa valinnoissa.
Kuljetuspalvelu All The Waylle tulee yhteensä 6 kappaletta uuden mallin Volvo FH 6 x 2 460 Globe -veturia, joissa polttoainetehokkuus on viety korkealle tasolle kaikissa valinnoissa. Autoissa on mm. I-See, optimoitu perävälitys ja tyhjäkäyntipysäytys.
Kuljetuspalvelu All The Waylle tulee yhteensä 6 kappaletta uuden mallin Volvo FH 6 x 2 460 Globe -veturia, joissa polttoainetehokkuus on viety korkealle tasolle kaikissa valinnoissa. Autoissa on mm. I-See, optimoitu perävälitys ja tyhjäkäyntipysäytys.

Turkulainen Jarkko Löytti pyörittää kolmen erilaisiin kuljetuspalveluihin keskittyneen yrityksen rypästä. Yksi näistä on Kuljetuspalvelu All the Way, joka muodostaa kuljetuskonsernin Löytin toisen yrityksen, SW-yhtymä Oy:n kanssa. Kuljetuspalvelu All The Way ajaa pääasiassa kappaletavaraa huolintaliikkeiden ajoina kotimaan liikenteessä, Suomen ja Ruotsin välisessä suorassa liikenteessä sekä Ruotsin ja Norjan välisessä suorassa liikenteessä. Kuljetuspalvelu All The Wayn kalustoa on tuotapikaa päivittymässä kuudella uuden mallin Volvolla. Volvo FH 6x2 -veturit ovat parasta aikaa teippauksessa ja ensimmäinen uusi auto luovutetaan Kuljetuspalvelu All The Wayn ajoon toukokuun alussa.

Löytti kertoo, että uudet autot suunniteltiin huolellisesti ympäristönäkökulmia korostaen. Koeajoon otettiin tulevien autojen spekseillä varustettu Classic-mallin auto, jotta tulevien ajokkien ominaisuuksista voitaisiin varmistua. Pienempi polttoaineenkulutus ja pienemmät hiilidioksidipäästöt olivat ehdottomasti tärkein tavoite uusien autojen hankinnassa ja uusien autojen kaikki ominaisuudet on suunniteltu pienintä piirtoa myöten mahdollisimman pientä kulutusta ajatellen. All The Way:ssä oltiin erittäin tyytyväisiä koeajossa olleen auton polttoainetehokkuutta tukeviin ratkaisuihin ja koeajoautojen huomattiin kulkevan selvästi pienemmällä polttoaineella. Minimiinsä optimoitua polttoaineenkulutusta silmällä pitäen uusiin autoihin valittiin mm. I-See, optimoitu perävälitys ja tyhjäkäyntipysäytys.

Kuljettajalle paras mahdollinen työympäristö

Vaikka ympäristönäkökulmat olivatkin uusien autojen suunnittelussa numero yksi, kovana kakkosena tuli kuljettajan mukavuus. Haluttiin tehdä kuljettajalle hyvä työympäristö ja siihen uuden mallin Volvot ovat kuin luotuja – onhan niiden suunnittelun keskiössä ollut nimenomaan kuljettaja. Kuljetuspalvelu All The Wayssä kaikilla kuljettajilla on kuljettajakohtaiset vakiautot. Suunnitteluvaiheessa kuljettajilta kyseltiin toiveita autojen suhteen ja heidän toiveensa on pyritty mahdollisimman hyvin kuulemaan.

Kuljettajan työskentelymukavuutta tukevien valintojen lisäksi kuljettajien työtä on pyritty helpottamaan huolto- ja korjaussopimuksilla, jotka takaavat kuljettajille apua heti, jos sitä tarvitsee. Voi soittaa suoraan Volvo Truck Centerille ilman että tarvitsee alkaa soitella ajojärjestelijälle ja miettiä, mitä tehdä.

Hyvä yhteistyö kantaa

Jarkko Löytti toteaa, että ”Volvon kanssa on kiva tehdä yhteistyötä” ja toteaa, että ”hyvä yhteistyö kantaa”. Löytti kehuu yhteistyötä koko ketjussa läpi Volvo-organisaation ja kertoo, että on saatu muun muassa erittäin hyvää teknistä apua. Erityisen paljon Löyttiä lämmittää se, että hän kokee, että mielipiteitä oikeasti arvostetaan ja että hän on saanut olla mukana kehitystyössä, kun kehitysajatuksia on välitetty tehtaalle asti.

Löytti on selvästi ihmisiä, joka oikeasti arvostaa ja korostaa hyvän yhteistyön merkitystä – niin omissa valinnoissaan asiakkaana kuin myös omille asiakkailleen tarjoamina palveluina. Kuljetuspalvelu All The Wayn asiakaslupaukset korostavat asiakaslähtöisyyttä ja sitä, että asiakkaan tarpeet ja toiveet halutaan oikeasti täyttää parhaalla mahdollisella tavalla.

Löytti on eri yritystensä kalustovalinnoissa luottanut Volvoon, ja se näkyy suurena Volvo-repertuaarina. Kuljetuspalvelu All the Wayn lisäksi muun muassa infra- ja maanrakennuspuolella toimiva SW-yhtymä Oy operoi pääsääntöisesti Volvon kalustolla. Hyvä yhteistyö kantaa – puolin jos toisin.
 

Lue lisää Volvo Trucks asiakasartikkeleita:

Pertti Kananen ja uuden mallin Volvo FH16 750 8x4R: ”Mielenkiinnolla odotan”

Kuljetusyrittäjä Pertti Kananen matkasi yhdessä kuorma-automyyjä Reijo Holopaisen kanssa Alucarille Maksamaalle hakemaan Kanasen uutta Volvo FH16 kuorma-autoa kotiin. ”Mielenkiinnolla odotan”, toteaa Kananen uudesta autostaan. Kanasen Volvo FH16 on yksi ensimmäisiä uuden malliston puuautoja tien päällä.

Uuden Volvo FM:n täysin uudistunut ohjaamo vakuutti Kuljetus M. Holmströmin

Uusi Volvo FM sopii erinomaisesti Kuljetus M. Holmströmin toimittamien elintarvikkeiden jakelutehtäviin, sillä uusi ohjaamo on nyt entistäkin mukavampi työpaikka aktiiviselle kuljettajille. Ohjaamouudistusten lisäksi yrittäjä odottaa mielenkiinnolla miten uusi FM käyttäytyy polttoaineen kulutuksen suhteen.

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?