Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Koronan vaikutukset toimintaamme

 

Volvo Truck Center -korjaamot takaavat, että yhteiskunnan pyörät pyörivät poikkeustilan aikanakin.

Volvo Groupilla turvallisuus on aina ollut kaiken toiminnan lähtökohtana. Koronavirus jatkaa leviämistään ja se vaikuttaa meidän kaikkien arkeen juuri nyt. Otamme Volvo Finlandilla tilanteen hyvin vakavasti ja kaiken toimintamme tärkein lähtökohta on turvata sekä asiakkaidemme että henkilöstömme turvallisuus ja terveys. 

Meidän tehtävämme on osaltamme tukea ja myötävaikuttaa siihen, että kuljetukset ja tavaratoimitukset jatkuvat myös vallitsevissa poikkeusolosuhteissa. Teemme Volvo Truck Center -toimipisteissämme parhaamme sen eteen, että toiminta jatkuisi mahdollisimman normaalisti ja turvallisesti. Volvo Truck Center -korjaamot palvelevat sinua tavalliseen tapaan. Noudatamme erityisen tarkkoja turvallisuustoiminpiteitä ja olemme tehostaneet siivous- ja desinfiointitoimia, kiinnitämme huomiota säännölliseen käsien pesuun ja käytämme tarvittavia suojaimia. Otamme myös töiden vastaanottotiskeille käyttöön suoja-alueen, jolla haluamme varmistaa tarpeellisen turvaetäisyyden työntekijöiden ja asiakkaiden välille. Odotustiloihimme pyrimme järjestämään riittävän välimatkan asiointia odottaville asiakkaille. Huomioimme turvallisuusasiat myös käsitellessämme ajoneuvoja.

Pyydämme myös teitä, arvoisat asiakkaamme, huolehtimaan omalta osaltanne tehostetusta käsihygieniasta sekä asianmukaisista yskimis- ja aivastustavoista. Pyydämme myös, että ette tule korjaamolle, jos olette itse sairaana. 

Seuraamme tilannetta ja asiantuntijoiden arvioita hyvin tarkasti ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa viranomaisohjeiden mukaisesti.

 

Päivitämme informaatiota Volvo Trucks Suomi ja Renault Trucks Suomi facebook-kanavissa sekä volvotrucks.firenault-trucks.fi ja volvotruckcenter.fi verkkosivuilla.

 

Lue tiedotteita aiheesta:

Julkaistu 31.3. - Volvo kuorma-autojen varaosalogistiikka ja korjaamot palvelevat normaalisti

Julkaistu 26.3. - Kuorma-autot ja hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista

Julkaistu 17.3. - Tiedote asiakkaillemme koronan vaikutuksista toimintaamme

Kuorma-automyyjät tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse

Automyyntimme palvelee toistaiseksi kaikissa autokauppaan liittyvissä asioissa pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Haluamme vallitsevasta tilanteesta huolimatta auttaa sinua kaikissa automyyntiin liittyvissä asioissa, jotta voisit hoitaa liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitettavasti tehtaidemme tuotantokatkokset tulevat vaikuttamaan ainakin jossakin määrin tulevien autojen toimitusaikoihin. Tulemme tiedottamaan enemmän tästä, kun asia tarkentuu.

Meillä on kuitenkin valmiita autoja maassa nopeisiin toimituksiin - kysythän niistä lisää automyyjiltämme.

Pahoittelemme poikkeusjärjestelyistä aiheutuvaa haittaa myynnissämme ja toivomme, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian.

Kuorma-auto tilapäiseen tarpeeseen - Volvo Truck Rental palvelee normaalisti

Kuorma-auton vuokraus on kätevä tapa lisätä kapasiteettia kiireisinä aikoina. Volvo Truck Rental palvelee normaalisti, mutta koronaepidemian vuoksi pesemme ja desinfioimme vuokra-autot erityisen tarkasti seuraavaa asiakasta varten.

 

Soita ja vuokraa kuorma-auto tarpeisiisi Volvo Truck Rentalista 010 655 1000