Ensiluokkainen

Omistamisen kokonaiskustannukset ovat kannattavuuden avain. Jos käytössäsi on oikeanlainen kuorma-auto, oikeat palvelut ja oikeanlainen jälleenmyyjäverkosto, edistät yrityksesi kannattavuutta.

Suunnittelemme ja kokoamme jokaisen kuorma-auton ja palvelun niin, että ne pienentävät polttoainekustannuksiasi, parantavat käyttöastettasi ja lisäävät tuottavuuttasi. Kattava tuki asiakkaillemme on vakiovaruste – ensimmäisestä kilometristä aina viimeiseen asti.

Volvo FH

”Volvo jaksoi mäet hienosti, se oli väännöltään parempi kuin vakiajokkini. Volvo vastasi kaasuun herkästi, mistä oli hyötyä ylämäissä ja kiihdytyksissä. Tietyömaiden vuoksi joutui välillä hiljentämään vauhtia. Kiihdytys takaisin matkavauhtiin ei kestänyt kauaa. Pääsin nopeasti liikenteeseen mukaan, enkä joutunut olemaan tien tukkona.” Satu Lampinen

 

"Volvoa ajaessa ei koko ajan tarvinnut pelata nintendoa. Jos oma ajotapa on entuudestaan taloudellinen, luvut pysyvät tapissa ilman suuria ponnisteluja. Volvo oli helposti lähestyttävä. Kaikki toiminnot löytyivät helposti, ja ajotietokoneeseen pääsi sisään puolessa tunnissa. Kun katkaisimien paikan oli löytänyt kerran kojetaulussa, jatkossa kyllä muisti, missä ne ovat."
Joni Ristimäki

 

”Seurasin Dynafleetin pisteitä ohjaamon näytöltä. Volvo kulutti viikon aikana 24,36 litraa sadalla kilometrillä. Polttoaineen kulutusta ihmettelin kaikkein eniten. Kun kuulin lukemat, en meinannut uskoa niitä. Ei sen puoleen kukaan mukaan, jolle olen kertonut. Mutta totta ne ovat.” Henri Vanamo

 

Kuljettajat Satu Lampinen, Joni Ristimäki ja Henri Vanamo osallistuivat Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää heidän ja muiden kuljettajien kokemuksia Volvo FH:n tehokkuudesta, polttoainetaloudellisuudesta ja paljon muusta.

Volvo FH ja I-Save

Volvo FH ja I-Save

Ylivoimaisin kaukoliikenneautomme koskaan. Säästä polttoainekustannuksistasi jopa 7% tinkimättä tasaisesta ja voimakkaasta kyydistä.

Lue lisää
Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG

Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG

Tutustu tarkemmin
Volvo FH 25 vuotta

Volvo FH
25 vuotta

Lue lisää

Erottuva muotoilu

Volvo FH:n uusi ulkomuoto

­

Rohkeat, kaarevat linjat ja muotoilun aerodynaamiset ominaisuudet antavat Volvo FH:lle omaleimaisen ja määrätietoisen ilmeen. Kuorma-auto on alalla täysin uudenlainen, mutta se on silti ilmiselvä Volvo. Sen muotoilu on kunnianosoitus kuljettajille. Se myös edistää kalustosi kannattavuutta.

Ohjaamon sisätilat: ohjauspyörä

­

Paljon tilaa. Selkeitä pintoja. Laatua lattiasta kattoon. Volvo FH:n sisätilat tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta. Ajoneuvossa on kokonainen kuutio lisätilaa tavaroillesi, ja se vie mukavuuden ja lisävarustelun täysin uudelle tasolle.

Polttoainetehokas Volvo FH

Hyödynnä polttoaine parhaalla tavalla

Varmistamme, että saat parhaan tuoton jokaisesta kuljetuksesta.

Kuinka paljon voit säästää?
Varjoliitäjää vedetään Volvo FH -kuorma-autolla

Sinun kannattavuutesi on meille kaiken perusta

Pidä yllä hyvää nopeutta. Säästä polttoainetta

Lue 6 vinkkiä
Ohjaamoiden iskukoe

Turvallisuus on meille tärkeää. Siksi huolehdimme siitä erityisen tarkasti.

Ruotsalainen ohjaamoiden iskukoe on maailman ankarin testi. Kansainvälisen lainsäädännön mukaan testi ei enää ole tarpeellinen. Olemme eri mieltä.

Tämä on maailman turvallisin Volvo
Tien päällä Volvo FH -kuorma-autolla

100-prosenttinen käyttöaste – kultainen lupaus

Tarvitset kuorma-autoasi tien päällä. Me takaamme, että se pysyy siellä.

100-prosenttinen käyttöaste toteutuu näin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tutustu tarkemmin Volvo FH -kuorma-autoon

Esitä kysymys. Etsi varaosa. Varaa huolto. Määrittele ominaisuudet, joita haluat kuorma-autolta. Kaikki tämä yhteistyössä paikallisen Volvo jälleenmyyjän kanssa.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä