Kuorma-autot

Hallitse kuorma-auton kaikkia toimintoja entistäkin helpommin

Volvo FH:n ohjaamon sisätilat

Työsi on vastuullista, ja aikataulut ovat kiireisiä. Volvo FH auttaa sinua pysymään tehtävien tasalla entistäkin paremmin. Sinulle räätälöidyllä tavalla.

Huomaat evoluution heti astuessasi Volvo FH:n ohjaamoon. Se on jotain erilaista kuin mihin olet tottunut – mutta kaikki tuntuu silti tutulta. Kun istut kuljettajan paikalle, kaikki on siellä missä pitääkin. Kätesi laskeutuu luonnollisesti I-Shift-vaihteenvalitsimelle, joka on integroitu siististi istuimeen.

Kuljettajan käyttöliittymä on täysin uusi. Useimpia toimintoja voidaan käyttää ohjauspyörän säätimillä, joten voit pitää kätesi ohjauspyörällä ja katseesi tiessä. Uuden käyttöliittymän ansiosta voit käyttää helposti kaikkia työssäsi tarvittavia toimintoja, mikä varmistaa tuottavan liiketoiminnan.

Täysin digitaalinen mittaristo avaa uusia mahdollisuuksia, sillä voit räätälöidä työympäristösi tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Uudelta yhdeksän tuuman sivunäytöltä voit hallita kuorma-auton toimintoja, mukaan lukien jopa kahdeksaa kameraa ja sovelluksia.

Volvo FH tukee myös äänikomentoja, joten ohjaamossa on aina apua saatavilla.

Sisätilojen pinnat ja materiaalit ovat korkealaatuisia kaikissa sisustustasoissa. Saatavana on kolme eri sisustustasoa ja lukuisia värivaihtoehtoja. Valitse oma tyylisi.

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Varustele vapaasti

Volvo FH:n sisäkuvat

HALUATKO LISÄTIETOA SISÄTILOISTA?

Keskustele jälleenmyyjän kanssa.