Kuorma-autot

Tarpeisiisi räätälöity

Volvo FE:n alusta

Volvo FE:n monipuolinen alusta voidaan mukauttaa monenlaisiin toimeksiantoihin. Näin saadaan alusta, joka on kevyt mutta silti riittävän luja kannattelemaan raskaimpiakin kuormia. Se on myös uskomattoman kestävä, Oli tehtävä mikä hyvänsä, siihen löytyy taatusti sopiva Volvo FE.

Jäykkä mutta joustava

Volvo FE:n alusta voidaan eritellä lähes mitä tahansa päällirakennetta varten. Alusta on kestävä ja jäykkä, ja sen suorakulmainen, tasainen rakenne helpottaa päällirakentamista ja sopii näin kaikkein vaativimpaankin käyttöön. Valitsitpa sitten sähkön, kaasun tai dieselin.

Räätälöity, valmisteltu tai vakiovarusteinen

Volvo FE -alusta on saatavana vakiokokoonpanolla. Mutta jos todella haluat helpottaa päällirakentajan työtä, voit myös pyytää, että kuorma-auto varustetaan valmiussarjalla tai räätälöidään kokonaan määrättyyn käyttötarkoitukseen.

Päällirakentajan työ nopeutuu

Kun tilaat Volvo FE -kuorma-auton, päällirakentaja saa heti kuorma-autosi tiedot VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeiden järjestelmästä. Järjestelmän tarkkojen teknisten tietojen ja 3D-piirustusten ansiosta työt voidaan aloittaa jo ennen kuin kuorma-auto on lähtenyt tehtaalta. Toimitus on tällöin nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

VBI (Volvo Bodybuilder Instructions)

Erityiset käyttötarkoitukset

Alustaa voidaan mukauttaa erityisiin käyttötarkoituksiin, kuten jätekuljetuksiin, säiliöautokäyttöön tai nosturin käyttöön. Polttoaine- ja AdBlue-säiliöt on sijoitettu uudelleen alustan optimoimiseksi.

Taka-akselit

Saatavana on neljä erilaista taka-akselia erilaisissa yhdistelmissä. Kuormakapasiteetti vaihtelee 13 tonnista 23 tonniin.

Rungon korkeus

Mallista riippuen on saatavana kaksi kehysosan korkeutta, jotka ovat 266 mm ja 300 mm rungon paksuudella 7 tai 8 mm.

Työkalulaatikot

Asenna Volvo FE:hen kaksi erillistä työkalulaatikkoa kuormaliinojen ja muiden varusteiden säilyttämistä varten. Koot ovat 55 ja 125 litraa.

Nostettavat akselit

Valittavissa on kahdentyyppisiä nostettavia akseleita – kiinteä kantoakseli, jossa on yksikkö- tai paripyörät, tai hydraulisesti ohjattava kantoakseli, jossa on ainoastaan yksikköpyörät. Molemmissa malleissa on mahdollisuus nostoon ajettaessa ilman kuormaa.

Sisärunko

Kolmiakselisiin ajoneuvoihin kuuluu sisärunko, jolla vahvistetaan taka-akselien kiinnityskohtien aluetta.

Etuakselit

Saatavana on huoltovapaita etuakseleita, joiden kuormakapasiteetti on enintään 7,1, 7,5, 8,0 tai 9,0 tonnia.

Energiaa kaikkeen käyttöön

Sähkö, kaasu vai diesel? Olipa valintasi mikä tahansa, saat useita vaihtoehtoja energian varastointiin. Sähkökuorma-autoissa on kolme tai neljä akkua, joiden kapasiteetti on 280–375 kWh, kaasukuorma-autoissa on kuusi tai kahdeksan kaasusäiliötä, ja dieselkuorma-autoihin mahtuu 160–630 litraa dieseliä.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.