Kuorma-autot

Uusi tv-sarja Rekkakuskit Suomi haluaa nostaa ammattikuljettajien arvostusta

Uusi tv-sarja Rekkakuskit Suomi tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan ammattikuljettajien työhön ja elämään eri puolilla Suomea. Volvon Trucksin mahdollistama realityohjelma alkaa syksyllä Nelosella ja Ruudussa.
Uusi tv-sarja Rekkakuskit Suomi haluaa nostaa ammattikuljettajien arvostusta
Uusi tv-sarja Rekkakuskit Suomi alkaa syksyllä Nelosella ja Ruudussa.

Rekkakuskit Suomi seuraa raskaan kaluston kuljettajia neljänä vuodenaikana; talven liukkailla ja lumipyryssä, kevään haastavaan kelirikkoaikaan, kesälomasesongin ruuhkaisilla maanteillä sekä pimenevän syksyn sateissa.


Ohjelma esittelee monipuolisen joukon kuljettajia ja työyhteisöjä eri puolilta Suomea, jotka edustavat erilaisia ja eri kokoisia kuljetusyrityksiä. Sarja antaa äänen näille ammattilaisille ja kertoo heidän työpäiviensä monimuotoisuudesta. Katsojat pääsevät tutustumaan kuljettajiin ja seuraamaan heidän päivittäisiä haasteitaan, tavoitteitaan ja saavutuksiaan.


Ammattikuljettajien työ on kriittinen osa logistiikkaketjua. Ilman kuorma-autoja ja niiden kuljettajia arkemme pysähtyisi.


”Ohjelman avulla haluamme tuoda esiin kuorma-autojen merkityksen maassamme, jotta yhteiskunnan toiminnot pyörivät. Tavoitteenamme on kasvattaa alan tunnettuutta ja arvostusta, luoda positiivisia mielikuvia sekä saada nuoret kiinnostumaan alasta”, kertoo Volvo Finlandin markkinointi- ja PR-päällikkö Nina Uschanov. 


Rekkakuskit Suomi -sarjan tapahtumapaikkana toimii koko Suomi. Kuljettajien matkassa päästään ihailemaan upeita maisemia etelästä pohjoiseen sekä näkemään, miten vaihtelevat sääolosuhteet vaikuttavat heidän arkeensa.


Kuljettajan työn lisäksi ohjelmassa päästään kurkistamaan myös huoltokorjaamon ovien taakse ja näkemään, miten raskasta kalustoa nykyään huolletaan.


”Nelonen on äärimmäisen innoissaan uudesta Rekkakuskit Suomi -sarjasta. Sarja edustaa kaupallisen television suosittua ohjelmakategoriaa ja tekee kunniaan kansainvälisille verrokkiohjelmilleen. Lisäksi tämä on hieno ja luonnollinen brändimarkkinointiyhteistyö Volvo Trucksin kanssa, joka asiantuntemuksellaan tekee ohjelmasta paremman”, sanoo Nelosen formaatti- ja brändiviihdepäällikkö Lasse Nikkari.


Rekkakuskit Suomi -ohjelman avulla katsojat pääsevät hyppäämään kyytiin kuljetusalan jännittävään maailmaan.

Lisätiedot:

Nina Uschanov
Marketing Communications & PR Manager, Volvo Trucks, Volvo Finland Ab
p. +358 50 442 1522
e-mail: nina.uschanov@volvo.vom
LinkedIn


Volvo Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva 2 300 toimipisteen verkosto noin 130 maassa. Vuonna 2022 toimitettiin maailmanlaajuisesti noin 145 000 Volvo kuorma-autoa. Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen, rakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. 

Lue lisää Volvo Trucks -uutisia: