Kuorma-autot

Volvo Finland on tehnyt esisopimuksen Kaivokselan tontin myynnistä Avain Yhtiöille ja T2H:lle

Volvo Finland Ab on tehnyt esisopimuksen Vantaan Silvolan teollisuuskiinteistöalueella sijaitsevan tontin myynnistä. Vantaan kaupungin Silvolan teollisuusalueen uudessa yleiskaavassa tavoitteena on mahdollistaa muun muassa lisää asuinrakentamista alueelle.

Tontti sijaitsee aivan Helsingin ja Vantaan rajalla. Sitä vastapäätä Hämeenlinnan väylän toisella puolella on Vantaan Kaivoksela palveluineen. Helsingin kehittyvä ja kasvava Kuninkaantammi sijaitsee aivan tontin vieressä Silvolan eteläpuolella.
 

Volvon kuorma-autotoiminnot on toiminut Kaivokselan tontilla 70-luvun alusta lähtien. Vuonna 2017 ne siirrettiin uusiin tiloihin Viinikkalaan osoitteeseen Osumakuja 4. Ostajien tavoitteena on rakentaa alueelle useiden asuinkortteleiden laaja kokonaisuus vapaarahoitteista omistus- ja vuokra-asuntotuotantoa sekä ARA:n tukemaa asuntotuotantoa. Asuntotuotannon määrä tarkentuu, kun alueen tarkempi kehitystyö uuden yleiskaavan lainvoimaistumisen jälkeen on mahdollista aikanaan aloittaa.
 

Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund on tyytyväinen esisopimukseen.
 

”Tontti on osa Silvolan alueen kehittymistä asuinalueeksi ja hankkeeseen on saatu mukaan yhtiöt, joilla on todellinen halu kehittää alueesta viihtyisä ja toimiva asuinalue”, Magnus Björklund kertoo.

Lisätiedot:

Magnus Björklund
Toimitusjohtaja, Volvo Finland Ab
+358 50 373 2320
magnus.bjorklund@volvo.com 


Volvo Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)
Volvo Trucks myy asiakkailleen kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskiraskaista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on 2 200 toimipisteen verkosto noin 130 maassa. Vuonna 2023 toimitettiin maailmanlaajuisesti noin 145 000 Volvo kuorma-autoa. Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen, rakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. 

Lisää Volvo Trucks -uutisia

Latest Press Release

Latest Press Release