Kuorma-autot

Erinomainen ajettavuus ja polttoainetehokkuus

Volvo FH16:n voimansiirto

Saat käyttöösi jopa 750 hevosvoimaa ja massiivisen vääntömomentin. Kuorma-auto on silti helposti ajettava ja ketterä, jopa raskailla kuormilla erittäin vaativissa olosuhteissa. Hienostuneen tehon lisäksi Volvo FH16:n voimansiirrot auttavat sinua säästämään mahdollisimman paljon polttoainetta. I-Shift-vaihteisto vaihtaa vaihdetta aina juuri oikeaan aikaan – täysin automaattisesti. Tämä on teknologiaa, joka lisää liiketoimintasi kannattavuutta.

Moottorit

Volvo FH16:n voimansiirtojen sydän on D16 step D -moottori, jossa on 550, 650 tai 750 hevosvoimaa ja jopa 3 550 Nm puhdasta vääntöä.

Ajettavuus

Kaikissa moottorivaihtoehdoissa on vaikuttava vääntömomentti laajalla kierroslukualueella – vääntömomenttikäyrä on todella tasainen. Voit ajaa suurella vaihteella jopa ylämäkeen, ja erinomainen vääntö parantaa myös ajomukavuutta ja vähentää polttoaineenkulutusta.

I-Shift

Automatisoidut I-Shift-vaihteistot tekevät ajamisesta helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Ei raskasta kytkintä eikä hankalaa vaihteenvalitsinta. Vaihtojen ajoitus on kerta toisensa jälkeen täydellinen – täysin automaattisesti. Ohjelmistopakettien avulla voit räätälöidä I-Shiftin omien tarpeidesi mukaan. I-Shift-vaihteisto voidaan varustaa toiminnoilla, jotka mahdollistavat ajon yhdellä polkimella vaikeassa maastossa ja näppärän ajosuunnan vaihtamisen eteenpäin ajon ja peruutuksen välillä. Volvo FH16:een on saatavana myös ryömintävaihteilla varustettu I-Shift, joka parantaa liikkeellelähtökykyä huonoissa olosuhteissa ja varmistaa erinomaisen polttoainetehokkuuden. Jos valitset I-Shift-vaihteiston, jossa on erikoisalhaisiin nopeuksiin tarkoitetut ryömintävaihteet, voit hallita moottorin vääntömomenttia täydellisesti ajonopeuden ollessa vain 0,5–2 km/h.

Lisätietoja I-Shift‑vaihteistosta

TARVITSETKO TEHOA?

Me autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.