Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Volvo FH, jonka hiilijalanjälki on 20 prosenttia pienempi.

Volvo FH. 20 prosenttia vähemmän hiilidioksidia

Kaasukäyttöinen Volvo FH

Raskaisiin alue- ja kaukokuljetuksiin sopiva kuorma-auto. Jonka ajettavuus ja suorituskyky ovat sinulle tutun Volvo FH:n veroisia. Ekologinen jalanjälki on kuitenkin pienempi, ja polttoaineenkulutusta voidaan alentaa merkittävästi. Eikä ajettavuudesta tai tuottavuudesta tarvitse tinkiä.

Euro 6 step D ● 420 hv / 2 100 Nm tai 460 hv / 2 300 Nm ● I-Shift ● Vetoauto tai tasakuorma-auto ● 4×2, 6×2 tai 6×4 ● Toimintasäde jopa 1 000 km

Viisi hyvää syytä valita Volvo FH LNG

Toista tällaista kuorma-autoa ei markkinoilta löydy. Lue lisää siitä, mikä tekee kuorma-autosta ainutlaatuisen ja miksi se on erinomainen valinta niin liiketoimintasi kuin ympäristönkin kannalta.

Erotu kilpailijoista

Vaativatko asiakkaasi kestäviä kuljetusratkaisuja? Hyvä. Volvo FH LNG pienentää CO2-päästöjä heti 20 %.* Eikä kuormakapasiteetista tai tuottavuudesta edes tarvitse tinkiä. Saati kilpailukyvystä.

Hanki luotettava ratkaisu

Moottori on aina kuorma-auton sydän. Kaasukäyttöinen moottorimme perustuu uusinta teknologiaa edustavaan D13K-moottoriin. Veimme sen vieläkin pidemmälle kaasun käytön mahdollistavilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Lopputulos? G13C-moottorin tehokkuus on dieselin veroinen. Myös huoltovälit, luotettavuus ja suorituskyky ovat dieselistä tutut.

Pienennä polttoainekustannuksiasi

Polttoainetehokkuudeltaan Volvon kaasukäyttöiset kuorma-autot ovat vastaavien dieselkäyttöisten kuorma-autojemme veroisia. Koska LNG on kuitenkin usein edullisempaa, valmiudet pienentää polttoainekustannuksia ovat erinomaiset.

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”.

Kuinka se toimii?

Kaasukäyttöiset ajoneuvot eivät pelkästään auta ympäristöä. Niistä on hyötyä myös yritykselle, kun suorat ja epäsuorat kustannukset pienenevät.
Yhteiskunta vaatii puhtaampia vaihtoehtoisia polttoaineita. LNG:ssä on potentiaalia sekä välittömäksi että pitkän aikavälin ratkaisuksi, jonka ilmastovaikutukset ovat huomattavasti pienemmät.

Päästöttömyys tavoitteena

Energiatehokkuus ja vaihtoehtoiset polttoaineet ovat strategiamme ehdoton edellytys, kun siirrymme kohti kestäviä kuljetuksia. Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG pienentää CO2-jalanjälkeä heti 20 prosenttia*. Ja koska kuorma-auto toimii myös bio-LNG:llä, luku voi olla jopa 100 %. Tämä kuorma-auto avaa pitkän aikavälin mahdollisuuksia uusiutuvien polttoaineiden hyödyntämiselle – ja vähentää samalla riippuvuuttamme fossiilisista energianlähteistä. 

Nämä kaikki ovat tärkeitä askeleita kohti CO2-nollapäästötavoitetta sekä kuljetuksia, jotka ovat kestäviä niin ympäristön kuin yrityksesikin kannalta. Lue lisää vaihtoehtoisten polttoaineiden tavoitteistamme.

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”.

Lue lisää vaihtoehtoisten polttoaineiden tavoitteistamme 

Pienennä ekologista jalanjälkeäsi

Jalanjälkilaskurillamme voit laskea, kuinka paljon uudet LNG-moottorit voivat pienentää haitallisia ympäristövaikutuksia niin, ettei dieseltasoisesta suorituskyvystä tarvitse tinkiä.

Pysy ajan tasalla kaasukäyttöiseen Volvo FH LNG ‑malliin liittyvistä asioista

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi pitää sinut ajan tasalla oman maasi tilanteesta kaasukäyttöisten kuorma-autojen alueella.