Kuorma-autot

Luotettavia. Kestäviä. Edullisia.

Tehdaskunnostetut Volvo osat

Samaa mielenrauhaa kuin Aidoilla Volvo Varaosilla mutta alennettuun hintaan – ja pienemmin ympäristövaikutuksin.

Taattua laatua

Auto on Volvo vain silloin, kun se täyttää korkeat laatustandardit, joita Volvolta on lupa odottaa. Viimeistä yksityiskohtaa myöten. Yhtään vähempää ei tehdaskunnostetuilta Volvo osilta pidä odottaa. Ne ovat nimittäin Aitoja Volvo Varaosia, jotka on kunnostettu alkuperäistä vastaavaan kuntoon ja hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Ne ovat täsmälleen yhtä laadukkaita kuin upouudet osat. Ja myös takuu on sama.

Ominaisuudet ja edut

  • Edullisempia kuin uudet osat
  • Aina uusimpien teknisten erittelyjen mukaisia
  • Samat takuuehdot kuin Aidoilla Volvo Varaosilla
  • Vähemmän aikaa korjaamolla korjaustöihin verrattuna
  • Sama huippulaatu ja suorituskyky kuin uudella osalla
  • Ympäristövaikutukset pienenevät

Katso, kuinka palautetuista rungoista tehdään tehdaskunnostettuja Volvo osia

Katso, kuinka palautetut rungot saavat uuden elämän tehdaskunnostettuina Volvo osina. 

Ympäristön kannalta oikea valinta

Kuluneiden osien kunnostamiseen kuluu jopa 85 % vähemmän materiaalia kuin uusien osien valmistukseen ja jopa 80 % vähemmän energiaa. Valitsemalla tehdaskunnostetun Volvo osan teet paitsi kuorma-auton myös ympäristön kannalta oikean valinnan.

Tarvitsemasi osat

Tehdaskunnostettujen Volvo osien valikoima on markkinoiden kattavimpia. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu esimerkiksi suuttimia, ohjausyksiköitä, kytkinsarjoja sekä moottoreita, vaihteistoja, turboahtimia ja dieselhiukkassuodattimia (DPF) – hinnoilla, joita osaat varmasti arvostaa, sekä luotettavalla laadulla.

Testattuina. Ja vielä kerran testattuina.

Laadunvarmistus alkaa sillä hetkellä, kun kulunut osa palautuu meille. Ensin puramme, puhdistamme ja tarkistamme kaikki osat perusteellisesti. Laakerit, tiivisteet, harjat ja muut vastaavat osat vaihdetaan upouusiin Aitoihin Volvo Varaosiin. Osat koneistetaan teknisten vaatimusten mukaisiksi ja päivitetään samalla uusimpien saatavilla olevien erittelyiden mukaisiksi. Ennen kuin tehdaskunnostetut Volvo osat lähtevät tehtaalta, testaamme ne kaikki vielä uudelleen. Lopuksi Volvo mekaanikot asentavat osat paikalleen Volvon korjaamoilla.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa oikean osan etsinnässä sekä korjauksessa ja huollossa. Soita tai tule käymään.