Kuorma-autot

10 cm voi olla se ratkaiseva ero

Jarrusatula Volvo tehdaskunnostettuna osana

Volvo Tehdaskunnostettuna osana saatava jarrusatula parantaa turvallisuutta ja toimii Volvo kuorma-autoille ominaisella tavalla suorituskykyisesti ja luotettavasti. Toleranssit ovat millimetrintarkat, ja osa sopii kaikkiin vuonna 2006 valmistettuihin ja sitä uudempiin ajoneuvoihin.

Osien tehdaskunnostuksen ansiosta sinun ei tarvitse tinkiä mistään. Siksi Volvo tehdaskunnostettuna osana saatavilla jarrusatuloilla on kansainvälinen kahden vuoden takuu.

 

Täydellinen jarrusatulayksikkö tehdaskunnostettuna

Täyellinen tehdaskunnostettu jarrusatula on nyt saatavana Volvo Tehdaskunnostettuna osana vuonna 2006 valmistettuihin ja sitä uudempiin kuorma-autoihin. Valitsemalla jarrusatulat tehdaskunnostettuina osina voit turvata jarrujesi toimintakunnon ja pitää tulevat ylläpito- ja korjauskustannukset mahdollisimman pieninä. Kaikki toimii samalla tavalla kuin silloin, kun kuorma-autosi alun perin lähti tehtaalta.

 

Asennettujen osien kahden vuoden takuu

Kun valitset täydellisen jarrusatulayksikön Volvo tehdaskunnostettuna osana ja asennutat sen korjaamojemme taitavilla mekaanikoilla, saat tehdaskunnostetulle osalle saman takuun kuin uudelle. Maailmanlaajuisen huoltoverkoston ansiosta takuu on voimassa kansainvälisesti riippumatta siitä, missä päin maailmaa liikut.

Käyttötuntien maksimointi

Miksi turhaan korjata jarrusatulaa, kun koko jarrusatulayksikkö voidaan vaihtaa kätevästi? Volvo tehdaskunnostetut osat on kunnostettu suorituskyvyn, luotettavuuden ja laadun puolesta uutta vastaaviksi. Prosessi on varsin yksinkertainen. Palautat kuluneen osan meille ja ostat tilalle täydellisen Volvo tehdaskunnostetun osan. Kulunut osa tutkitaan. Jos osa läpäisee tarkastuksen, se kunnostetaan tehtaalla. Kunnostuksen jälkeen osa varastoidaan kansainväliseen varastoverkostoomme, kunnes joku muu asiakas tarvitsee vastaavaa osaa.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Kunnostetut osat hinnoitellaan kilpailukykyisesti, sillä omistamisen kokonaiskustannukset ovat meille tärkeä asia. Haluamme, että voit huolehtia Volvo kuorma-autosi ylläpidosta kannattavalla tavalla laadusta, suorituskyvystä ja luotettavuudesta tinkimättä. Tehdaskunnostetuilla osilla voit pitää Volvosi aidosti Volvona.

Volvolle ominainen turvallisuus ja suorituskyky

Turvallisuus ja onnettomuuden välttäminen voi olla kiinni senttimetreistä. Turvallisuus on keskeinen osa Volvo Trucks ‑brändiä. Vain moitteettomasti toimiva jarrutusjärjestelmä mahdollistaa parhaan mahdollisen pidon, vakauden ja ajo-ominaisuudet sekä lyhyet jarrutusmatkat. Tehdaskunnostettujen osien ansiosta jarrut toimivat jatkossakin moitteettomasti, ja tarvittaessa myös parantelemme osaa uusimmalla teknologialla – koska emme halua tinkiä Volvo Trucksille ominaisesta turvallisuudesta ja suorituskyvystä.

Ympäristöstä huolehtiminen

Kuluneiden osien vaihto-ohjelman ansiosta Volvo voi toimittaa laadukkaita ja kustannustehokkaita tehdaskunnostettuja osia ja vähentää raaka-aineiden kulutusta jopa 85 prosenttia. Tämä puolestaan tuottaa ympäristöhyötyjä meille kaikille. Samalla toteutuvat Volvon perusarvot: laatu, turvallisuus ja ympäristö.

Turvallisuudesta tinkimättä

Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään ja pyydä tarjous uusiovalmistetusta Volvo jarrusatulasta valmiiksi asennettuna.