Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Volvo Connect – talo

Tervetuloa kotiin

Volvo Connect 

Uudenlaista helppoutta päivittäisiin toimintoihin

Ajat sitten omaa kuorma-autoa tai hallinnoit kokonaista kalustoa, voit nyt yhdistää yrityksesi tärkeimmät osa-alueet kokonaan uudella tavalla. Keskitetysti. Yhdellä kirjautumisella. Yhdessä näkymässä. Volvo Connect on digitaalisten palveluidesi uusi käyttöliittymä. Se on entistä kannattavampien kuljetusten uusi digitaalinen koti.

Kaikki tärkeä samassa näkymässä

Kaikki kuorma-autosi, aktiviteettisi ja jopa kehitysideasi – yhdessä ja samassa digitaalisessa käyttöliittymässä. Volvo Connect yhdistää liiketoimintasi osa-alueet ja säästää aikaa, tehostaa työntekoa ja antaa selkeän käsityksen tärkeistä asioista. Se helpottaa valmistautumista ja suunnittelua ja antaa hyvät valmiudet jatkuvalle kehitykselle. Voit nostaa kuorma-auton käyttöasteen, tehokkuuden ja tuottavuuden kokonaan uudelle tasolle.

Työntekoa kannettavalla tietokoneella – Volvo Connect
Assets image Volvo Connect

Pidä hyvää huolta omaisuudestasi

Tieto siitä, että kuorma-autosi ovat hyvässä kunnossa ja valmiina työhön, parantaa hallittavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Activities image Volvo Connect

Hio kuviot kuntoon

Saat hyödyllistä tietoa, joka parantaa toimintaedellytyksiä ja auttaa pitämään yrityksesi ajan hermolla.

Insights image Volvo Connect

Enemmän tietoa, parempia suorituksia

Tarkka käsitys kokonaiskuvasta sujuvoittaa toimintaa, helpottaa koordinointia ja parantaa tuottavuutta.

Kaikkien toimintojesi tukena

Huipputason digitaalisten työkalujen ansiosta eteesi aukeaa kokonainen palveluiden ja toimintojen maailma. Toistaiseksi käytettävissä ovat seuraavat – ja tämä on vasta alkua.

Layers Volvo Connect

Eroon monimutkaisuudesta

Volvo Connect on selkeä ja intuitiivinen, joten navigointi on helppoa. Saat käsityksen sinulle tärkeistä tiedoista ja palveluista heti, kun kirjaudut sisään. Voit käyttää Volvo Connect ‑palvelua helposti eri älylaitteilla näytön koosta riippumatta.

 

Toimintoja kerroksittain

Kun dataa ja toimintoja lisätään kerroksittain, päätöksenteko helpottuu ja tehokkuus paranee.

Marketplace Volvo Connect

Oma markkinapaikkasi

Kauppapaikan voi avata kätevästi Volvo Connect -hallintapaneelista. Se sisältää digitaalisia palveluita niin Volvo Trucksilta kuin valikoiduilta kumppaneiltakin. Palveluvalikoima kasvaa jatkuvasti, ja jatkossa voit tilata ja aktivoida yhä useampia niistä suoraan täältä.

 

Kehittäjäportaali

Kehittäjäportaalin avulla varmistetaan, että Volvo Connect kehittyy jatkuvasti paremmaksi – niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Toivotamme avosylin tervetulleiksi valikoitujen asiantuntijakumppaneiden ja muiden tahojen kehittämät uudet, innovatiiviset palvelut, jotka ovat nyt mahdollisia.

Devices Volvo Connect

Helppo aloittaminen

Volvo Connect on saatavana maksutta. Tärkeintä on kuitenkin, kuinka sen täytät ja kuinka sitä käytät. Voit valikoida ja tilata palveluista ne, jotka tuovat lisäarvoa yrityksellesi. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Volvo jälleenmyyjään.

 

Myös muille merkeille

Ulkoisten järjestelmien datan voi integroida Volvo Connectiin, ja ajoneuvojen dataa voi hyödyntää merkkiin katsomatta.

Man beside truck Volvo Connect

Kasvaa mukanasi

Kehitä yritystoimintaasi dynaamisella käyttöliittymällä, joka kasvaa mukanasi. Volvo Connect sisältää tärkeitä palveluita, joiden ansiosta voit pyörittää ja kehittää liiketoimintaasi aiempaa tehokkaammin. Ja tämä on vasta alkua. Jatkossa luvassa on uusia digitaalisia palveluita, jotka auttavat pitämään sinut ja yrityksesi kehityksen kärjessä.

AINA VALMIINA PALVELEMAAN

Paras tapa tutustua Volvo Connectiin on kokeilla sitä itse. Lisätietoja saat jälleenmyyjältäsi.