Kuorma-autot

Tervetuloa kotiin

Volvo Connect 

Uudenlaista helppoutta päivittäisiin toimintoihin
 

Ajat sitten omaa kuorma-autoa tai hallinnoit kokonaista kalustoa, voit nyt yhdistää yrityksesi tärkeimmät osa-alueet kokonaan uudella tavalla. Yhdessä paikassa, yhdellä kirjautumisella ja yhdessä näkymässä. Volvo Connect on digitaalisten palveluidesi käyttöliittymä. Se on entistä kannattavampien kuljetusten uusi digitaalinen koti.

Dynafleet on nyt Volvo Connect

Volvo kuorma-autojen Dynafleet-järjestelmä korvautuu edeltäjäänsä huomattavasti kattavammalla Volvo Connectilla. Uusi Volvo Connect on kuorma-autoon liittyvien digitaalisten palveluiden ja toimintojen keskitetty käyttöliittymä. 

Tutustu Volvo Connect -palveluun koulutusvideoilla

Tutustu palveluun koulutustallenteiden avulla.

Käyttöasteesi

Tieto siitä, että kuorma-autosi ovat hyvässä kunnossa ja valmiina työhön, parantaa hallittavuutta ja tuo mielenrauhaa. Volvo Connect tarjoaa käyttöösi useita palveluita, jotka nostavat käyttöastetta. Esimerkki: Näe yleiskuva kaikkien resurssiesi tilasta, mukaan lukien varoitukset ja hälytykset. Katso kaikki suunnittelemasi ja varaamasi huoltokäynnit. Raportoi helposti resursseihin liittyvät ongelmat. Ja paljon muuta.

Tuottavuus

Saat hyödyllistä tietoa, joka parantaa toimintaedellytyksiä ja auttaa pitämään yrityksesi ajan hermolla. Volvo Connect sisältää ajoneuvokannan hallintapalvelut, kuten Dynafleet Paikannuksen, joka antaa sinulle reaaliaikaisen yleiskuvan jokaisen kuorma-auton sijainnista ja tilasta. Tämä helpottaa kuorma-autojen ja kuljetusresurssien seurantaa.

Suorituskyky

Tarkka käsitys kokonaiskuvasta sujuvoittaa toimintaa, helpottaa koordinointia ja parantaa tuottavuutta. Volvo Connect tarjoaa käyttöösi suorituskykyä parantavia palveluja, joista esimerkiksi Dynafleet Polttoaine ja ympäristö helpottaa polttoaineenkulutuksen seuraamista ja opastaa linja-autonkuljettajia ajamaan taloudellisemmin.

Kaikki tärkeä samassa näkymässä
 

Kaikki kuorma-autosi, aktiviteettisi ja jopa kehitysideasi – yhdessä ja samassa digitaalisessa käyttöliittymässä. Volvo Connect yhdistää liiketoimintasi osa-alueet ja säästää aikaa, tehostaa työntekoa ja antaa selkeän käsityksen tärkeistä asioista. Se helpottaa valmistautumista ja suunnittelua ja antaa hyvät valmiudet jatkuvalle kehitykselle. Voit nostaa kuorma-auton käyttöasteen, tehokkuuden ja tuottavuuden kokonaan uudelle tasolle.

Kaikkien toimintojesi tukena
 

Volvo Connect on suunniteltu antamaan uudenlaisia valmiuksia. Alan johtavat palvelut ovat käytettävissäsi riippumatta siitä, missä, milloin ja miten niitä tarvitset. Niin yksinkertaista se on.
 

Selkeässä ja intuitiivisessa käyttöliittymässä on helppo navigoida. Heti kirjauduttuasi sisään näet yleiskuvan sinulle tärkeimmistä tiedoista ja palveluista. Tarkempia tietoja saat näyttöön yhdellä tai kahdella napsautuksella. Joustava ja muokattava Volvo Connect voidaan räätälöidä tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Päätä itse vapaasti, millaisen siitä haluat.

Volvo Connectin osat

Asiakasportaali

Volvo Connect toimii organisaatiosi komentokeskuksena. Asiakasportaali on työtila, jossa voit hyödyntää palvelujesi kaikki mahdollisuudet. Käyttäjät saavat roolipohjaiset käyttöoikeudet, joten kaikki voivat hyötyä siitä, niin kuorma-autojen omistajat, kuljetuspäälliköt ja kuljettajat kuin ajojärjestelijät ja hallintohenkilöstökin. Muokattu hallintapaneeli antaa yleiskäsityksen tiedoista ja palveluista, jotka ovat käyttäjälle kaikkein tärkeimpiä. Ja jokainen päivä sujuu kaikkien kannalta entistä helpommin ja fiksummin.

Volvo Connect -sovellus

Tehokas Volvo Connect kämmenelläsi! Helppokäyttöisessä hallintapaneelissa voidaan käyttää tehokkaita analysointityökaluja, resurssitietoja ja kuljettajien työaikoja, hallita useita kalustoja ja lähettää pikaviestejä. Lataa Volvo Connect alla olevien linkkien kautta mobiililaitteeseesi.

 

Kauppapaikka

Digitaalisten palvelujen kauppaan pääsee kätevästi kauppapaikasta. Se sisältää digitaalisia palveluita niin Volvo Trucksilta kuin valikoiduilta kumppaneiltakin. Palveluvalikoima kasvaa jatkuvasti, ja jatkossa voit tilata ja aktivoida yhä useampia niistä suoraan täältä.

Kehittäjäportaali

Kehittäjäportaalin avulla varmistetaan, että Volvo Connect kehittyy jatkuvasti paremmaksi – niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Toivotamme avosylin tervetulleiksi valikoitujen asiantuntijakumppaneiden ja muiden tahojen kehittämät uudet, innovatiiviset palvelut, jotka ovat nyt mahdollisia.

Olemme täällä sinua varten

Paras tapa tutustua Volvo Connectiin on kokeilla sitä itse. Pyydä lisätietoja jälleenmyyjältäsi.