Kuorma-autot

×

Säästä polttoainetta jopa 5 % ja pidä säästöt pysyvinä

Fuel Advice

Fuel Advice -palveluun sisältyvä henkilökohtainen polttoaineasiantuntija auttaa alentamaan yrityksesi polttoaineenkulutusta jopa viisi prosenttia. Jatkuvan neuvonnan ja ammattitaitoisen opastuksen ansiosta saavutat pysyviä säästöjä vuodesta toiseen.

Jätä rankka työ meidän huoleksemme

Henkilökohtainen polttoaineasiantuntijasi tekee rankan työn puolestasi. Hän analysoi kuljettajiesi ajotekniikoita ja kertoo, miten ajokäyttäytymistä voidaan parantaa – ja kuinka voidaan saavuttaa pysyviä säästöjä. Saat säännöllisesti sähköpostitse neuvoja, joiden avulla voit tehdä parempia ja oikea-aikaisia operatiivisia päätöksiä.

Kuinka paljon voit säästää?

Kuorma-auto, jolla ajetaan 140 000 km vuodessa, voi säästää polttoainekuluissa 2 500 euroa Fuel Advice -palvelun avulla. Palvelun kuukausimaksu on 20 € kuorma-autoa kohti, joten saat varmasti hyötyä sijoituksestasi.

Lisätuki

Fuel Advice -palvelu sisältää Polttoaineseurannan työkalut. Kyseessä on innostava verkkopalvelu, jonka avulla voit saavuttaa pysyviä säästöjä. Työkaluissa on oppaita kuljettajien motivointiin, ohjeita tavoitteiden saavuttamiseen ja työkaluja tulosten jakamiseen. Lisäksi siellä on tutkimuksia uusimmista polttoainetta säästävistä ajotavoista.

Oletko valmis säästämään rahaa?

Jos kuorma-autossasi on Dynafleet-palvelu, kaikki on valmista. Jos siinä ei ole Dynafleetia, voimme jälkiasentaa sen autoosi. Pääset alkuun ottamalla yhteyttä Volvo Trucks -jälleenmyyjään.