Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Kuinka turvallisesti kuljettajasi ajavat?

Turvallista ajoa, turvallisemmat kuljetukset

Dynafleet Turvallisuus

Jos kuorma-auton aktiivinen turvallisuusjärjestelmä tekee äkkijarrutuksia ja puuttuu ajoneuvon hallintaan, tämä voi olla merkki hankalasta liikennetilanteesta. Dynafleetin Turvallisuus-palvelun avulla voit tunnistaa tällaiset tilanteet. Ja koska turvallinen ajotapa yleensä parantaa polttoainetaloutta ja hidastaa kulumista, palvelusta on monenlaista hyötyä.

Driver behaviour like acceleration and braking are logged and can be analysed.

Kiihdytykset, jarrutukset ja ajotapa

Dynafleetin Turvallisuus-palvelu muodostaa vankan pohjan kuljetustoimintojesi kehittämiselle. Kun kovat jarrutukset, kovat kiihdytykset ja muut ajotapahtumat taltioidaan, näet helposti, missä on parantamisen varaa. Tämä antaa hyvän lähtökohdan kuljettajien koulutustarpeiden kartoittamiselle.

Dynafleet Safety logs events where the truck's acive safety systems intervene.

Aktiivisen turvallisuusjärjestelmän puuttuminen ajoon

Turvallisuus-palvelu kirjaa myös tapahtumat, joissa hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin, ESC-ajonvakautusjärjestelmä ja muut aktiivisen turvallisuuden järjestelmät puuttuvat ajoon vaaratilanteiden tai onnettomuuksien välttämiseksi. Toistuva puuttuminen ajoon vaikeissa liikennetilanteissa kertoo siitä, että kuljettajalta edellytetään valpasta ja varovaista ajotapaa.

Keskeisimmät hyödyt

  • Faktoja turvallisuusanalyysien pohjaksi.
  • Antaa hyödyllisiä ilmoituksia ja tuottaa raportteja, joiden perusteella voidaan tehdä jatkotoimia.
  • Edistä turvallisuuskeskeistä asennetta ja minimoi onnettomuudet.
  • Turvallisuus on kilpailuetu.

Valjasta koko potentiaalisi

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi näyttää mielellään, kuinka voit valjastaa ajoneuvojen ja kuljettajien koko potentiaalin Dynafleetin Turvallisuus-palvelun avulla.