Kuorma-autot

Dynafleet Toimintasäde ja reitti

Palvelu sähkökuorma-autoille


Dynafleet Toimintasäde ja reitti on Volvo Connectin tehokas reittisuunnittelun ja toimintasäteen simulointityökalu, joka on suunniteltu erityisesti sähkökuorma-autoja silmällä pitäen. Palvelu on saatavana vain kuljetusten Dynafleet-tietojärjestelmässä. Se tarjoaa sinulle monia tapoja varmistaa, että ajoneuvoissa on tarpeeksi sähköä kuljetustehtävien suorittamiseen tarpeen mukaan. Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelussa voit simuloida sähkökuorma-auton reittiä ja määritellä toimintasäteeseen olennaisesti vaikuttavat tekijät, kuten energiaa kuluttavat varusteet, kuorman painon ja reitin topografian. Näiden tietojen perusteella palvelu osaa ennustaa kuorma-auton toimintasäteen ja energiankulutuksen. Voit lisätä reittipisteitä, aikatauluttaa latauspysähdyksiä tarvittaessa, lähettää reitin suoraan kuorma-auton navigointijärjestelmään ja valvoa reaaliajassa, että kuljettaja seuraa reittiä. Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelun avulla voit suunnitella kuljetustehtäviä luottavaisin mielin, kun tiedät, että pystyt pitämään lupauksesi – joka kerta.

Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelun edut

Monet tekijät vaikuttavat sähkökuorma-auton toimintasäteeseen. Niitä ovat esimerkiksi kuorma-auton erittely, hyötykuorman suuruus, reitin tasaisuus tai mäkisyys sekä se, onko kuorma-auto varustettu erityisen paljon energiaa kuluttavalla päällirakenteella kuten roskapuristimella. Tekijöiden kokonaisvaikutuksen ymmärtäminen ja kuorma-auton toimintasäteen laskeminen on haastavaa, mutta Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelu tekee laskelmat puolestasi automaattisesti. Kaikki tämä helpottaa kaluston hallintaa merkittävästi ja auttaa maksimoimaan sähkökuorma-autojen tehokkaan käytön.

  • Simuloi sähköauton reittiä Volvo Connectissa
  • Saat tarkat ennusteet kuorma-auton energiankäytöstä ja toimintasäteestä. Ennusteissa on otettu huomioon sellaiset tekijät kuin energiaa kuluttavat varusteet, kuorman paino ja reitin topografia.
  • Lisää latauspysähdyksiä tarvittaessa
  • Lähetä reitti suoraan kuorma-auton navigointijärjestelmään
  • Seuraa reaaliaikaisesti, että ajoneuvo pysyy suunnitellulla reitillä

Ennakoi sähkökuorma-auton toimintasäde

Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelun ansiosta sähköautojen sisällyttäminen kalustoon on helpompaa kuin koskaan. Palvelu ennustaa toimintasäteen kullekin ajoneuvolle käyttäjän määrittämän reitin ja reittipisteiden perusteella. Tiedot kuorman painosta, reitistä ja energiaa kuluttavista laitteista, kuten jätepuristimesta tai betonisekoittimesta, otetaan huomioon toimintasäteen ennusteessa. Latausajan voi tarvittaessa lisätä suunnitelmaan. Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelu sopii kaikille sähköajoneuvoille.

Lähetä reitit suoraan kuorma-autoon

Dynafleet Toimintasäde ja reitti ‑palvelu on integroitu kuorma-auton sisäiseen navigointijärjestelmään, jotta voit jakaa reitin kuljettajalle vaivatta. Kuljettaja saa tiedon kunkin reittipisteen sijainnista ja mahdollisesta lataustarpeesta. Volvo Connect näyttää ajoneuvon nykyisen sijainnin ja arvioi seuraavaan reittipisteeseen saapumisen ajankohdan.

Muut sähkökuorma-autoille tarkoitetut palvelut

Täydellinen paketti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään Dynafleet-paketin, joka sopii täydellisesti sinulle ja liiketoiminnoillesi.