Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Dynafleet Viestipalvelu.

Selkeää viestintää

Viestintä

Dynafleet Viestipalvelun toimisto ja kuljettajat voivat viestiä keskenään nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti – mikä vähentää kalliiden väärinkäsitysten mahdollisuutta. Voit viestiä niin paljon kuin haluat – ilman rajoituksia tai verkkovierailumaksuja.

Dynafleet Messaging is easy to use.

Yhteydenpito

Viestintä-palvelu takaa, että saat kuorma-autoon yhteyden milloin tahansa – riippumatta siitä, kuka ohjauspyörän takana istuu. Toimisto ja kuljettajat voivat viestiä keskenään tekstiviesteillä. Viestien kirjoittaminen on helppoa, ja ne tulevat näkyviin kuorma-auton näyttöön. Langattoman näppäimistön avulla kuljettajat voivat viestiä, kun kuorma-auto on paikallaan. He myös näkevät viestit ajon aikana.

Dynafleet Messaging integrates with other systems.

Yhdistettävissä muihin järjestelmiin

Viestintä-palvelu integroituu saumattomasti tilaus- tai laskutusjärjestelmiin, joten kaikki tärkeät tiedot ovat käytettävissä samalta näytöltä. Tämä parantaa seurantaa ja helpottaa kuljettajan työtä, sillä hän saa työtilaukset selkeästi kuorma-auton näytölle. Tämä on myös paljon turvallisempaa kuin tekstien lukeminen puhelimen näytöltä.

The messaging screen is versatile.

Näytön koko potentiaali

Kuorma-auton näyttöä voi käyttää muuhunkin kuin viestintään. Siinä voidaan näyttää ajo- ja lepoaikoja, kuljettajien valmennusta ja navigointia koskevia automaattisia ilmoituksia, jotka voivat ehkäistä stressiä ja parantaa kuljettajan tuottavuutta.

Keskeisimmät hyödyt

  • Viestintä kuljettajien kanssa tekstiviesteinä tai sähköpostitse Dynafleetin välityksellä
  • Nopea yhteydenpito. Tukee kuljettajaa ja auttaa häntä tekemään päätöksiä tarkkojen tietojen perusteella.
  • Taloudellista viestintää kaluston kaikkien ajoneuvojen ja kuljettajien kanssa
  • Navigointijärjestelmä voi vastaanottaa määränpäätä koskevia viestejä. Arvioitu saapumisaika näkyy kuljetuspäällikölle Dynafleetissa

Viestit perille saakka

Paikallinen Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi auttaa sinua Dynafleet Viestipalvelun asentamisessa. Häneltä saat myös tietoa monipuolisista näyttöominaisuuksista, joita kuorma-autossasi on saatavilla.