Vaivatonta viestintää.

Yhteydenpito

Viestipalvelu takaa, että saat kuorma-autoon yhteyden milloin tahansa – riippumatta siitä, kuka ohjauspyörän takana istuu. Konttori ja kuljettajat voivat viestiä tekstiviesteillä, joiden kirjoittaminen on helppoa ja jotka tulevat näkyviin kuorma-auton näyttöön. Langattoman näppäimistön avulla kuljettajat voivat viestiä, kun kuorma-auto on paikallaan. He myös näkevät viestit ajon aikana.

Dynafleet Viestipalvelun integrointi.

Yhdistettävissä muihin järjestelmiin

Viestipalvelu voidaan integroida saumattomasti tilaus- tai laskutusjärjestelmiin, joten kaikki tärkeät tiedot ovat käytettävissä samalta näytöltä. Tämä parantaa seurantaa ja helpottaa kuljettajan työtä, sillä hän saa työtilaukset selkeästi kuorma-auton näytölle.

Monipuolinen näyttö.

Näytön koko potentiaali

Kuorma-auton näyttöä voi käyttää muuhunkin kuin viestintään. Siinä voidaan näyttää ajo- ja lepoaikoja, kuljettajien valmennusta ja navigointia koskevia automaattisia ilmoituksia, jotka voivat ehkäistä stressiä ja parantaa kuljettajan tuottavuutta.

Keskeisimmät hyödyt

  • Viestintä kuljettajien kanssa tekstiviesteinä tai sähköpostitse Dynafleetin välityksellä
  • Nopea yhteydenpito. Tukee kuljettajaa ja auttaa häntä tekemään päätöksiä tarkkojen tietojen perusteella.
  • Taloudellista viestintää kaluston kaikkien ajoneuvojen ja kuljettajien kanssa
  • Navigointijärjestelmä voi vastaanottaa määränpäätä koskevia viestejä. Arvioitu saapumisaika näkyy kuljetuspäällikölle Dynafleetissa
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Viestit perille saakka

Paikallinen Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi auttaa sinua Dynafleet Viestipalvelun asentamisessa. Häneltä saat myös tietoa monipuolisista näyttöominaisuuksista, joita kuorma-autossasi on saatavilla.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä