Kuorma-autot

Helposti noudatettavissa

Työaika

Saatko varmasti parhaan hyödyn kuljettajiesi työtunneista? Dynafleet Työaika ‑palvelusta näet heti, kuka kuljettajista sopii parhaiten hoitamaan uuden toimeksiannon tai kenen kannattaa pitää lepotauko – tai kenen on syytä lopettaa päivän työt. Kun nämä tiedot ovat käytettävissäsi, voit lisätä tuottoja kuorma-autokapasiteettia suurentamatta.

Suunnittelua helpottavat kuljettajatiedot

Voit vähentää suunnitteluun ja toimistotyöhön kuluvaa aikaa. Dynafleet tukee kuljetusten tehokasta suunnittelua. Siitä näkee heti, kuinka kauan kullakin kuljettajalla on työaikaa käytettävissä uusiin kuljetustehtäviin ajo- ja lepoaikoja koskevan EU-lainsäädännön perusteella. Ajo- ja lepotiedot auttavat laskutuksessa ja kuljettajien palkanlaskennassa.

Digipiirturin tietojen etälataukset

Nopean ja tehokkaan Dynafleet Työaika ‑palvelun avulla voit ladata ajopiirturitiedot suoraan toimistolta – riippumatta siitä, missä kuorma-auto ja kuljettaja ovat. Näin pidät tietosi helposti ajan tasolla. Lisäksi 20 minuuttia kestävät käsin tehtävät lataukset ovat nyt historiaa.

40 kuorma-auton yrityksessä 20 minuutin säästö digipiirturien tietojen latauksessa vapauttaa 13 työtuntia muihin tehtäviin joka kuukausi. Vuodessa se tarkoittaa yhtä tuottavampiin tehtäviin vapautettua kuukautta.

Yksinkertainen. Selkeä. Lakisäädösten mukainen.

Ajoaikasäädökset, työajat, lepoaikojen hallinta ja paljon muuta. Dynafleet seuraa kuljettajien kaikkia toimia ja näyttää tärkeimmät tiedot näytöllä sekä kuljettajien työaikaraporteissa. Työaika-palvelun tuki, joka on käytettävissä ohjaamossa, auttaa kuljettajaa noudattamaan ajo- ja lepoaikoja koskevaa lainsäädäntöä.

Keskeisimmät hyödyt

  • Ajopiirturin ja digitaalisen kuljettajakortin tietojen automaattinen tallennus. Kaikki tiedot säilytetään Dynafleetissa, ja ne ovat käytettävissä ajankohtaan katsomatta.
  • Työaika-palvelun ennustetoiminto seuraa jatkuvasti kuljettajien ajoaikoja ja antaa varoituksen kuljetuspäällikölle ennen mahdollisia rikkomuksia.
  • Toimii laskutuksen ja kuljettajien palkanlaskennan tietolähteenä
  • Helpottaa ajo- ja lepoaikoja koskevan lainsäädännön hallintaa ja noudattamista.
  • Suunnittelu ja hallinnolliset tehtävät helpottuvat.

Nyt on aika toimia

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua selvittämään, mitkä Dynafleet-palvelut ovat sinulle sopivimpia ja miten saat niistä suurimman mahdollisen hyödyn.