Kuorma-autot

Dynafleet

Dynafleet tuo täsmällisyyttä päätöksentekoon. Voit milloin tahansa tarkistaa kuljettajien, kuorma-autojen ja resurssien tarkan sijainnin ja tilan sekä noutaa oleellisia tietoja ennakointia ja toimintojen analysointia varten. Mikä parasta, Dynafleetin avulla näet, mihin osa-alueisiin kannattaa panostaa. jotka esitellään alla.

Dynafleet-palvelut
 

Dynafleet-palvelut voidaan aktivoida minä tahansa yhdistelmänä. Kukin palvelu on saatavana kiinteään kuukausihintaan, johon sisältyvät myös kansainväliset verkkovierailumaksut. Palveluita voi käyttää millä tahansa laitteella kaikkien digitaalisten palveluiden käyttöliittymän, Volvo Connectin, kautta.

Järjestelmän integrointi

Voit myös integroida Volvo Connect- ja Dynafleet-palvelut nykyiseen IT-infrastruktuuriisi. Tällä tavoin kalustotietojasi voidaan hyödyntää muissa kolmansien osapuolten sovelluksissa aikataulutuksesta palkkoihin, mikä tehostaa kaluston hallintaa uudella tavalla.

Yrityskorttien hallinnointipalvelu

Pyydä paikallista jälleenmyyjää hallinnoimaan yrityskorttiasi verkossa. Se on turvallinen tapa tallentaa ja ladata etäyhteyden kautta ajopiirturitietoja, joten voit seurata kuljettajan toimintaa kätevästi lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Täydellinen paketti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään Dynafleet-paketin, joka sopii täydellisesti sinulle ja liiketoiminnoillesi.