Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla säästät rahaa ja pienennät hiilidioksidipäästöjä

Dynafleet Polttoaine ja ympäristö

Kuka kuljettajistasi ajaa taloudellisimmin? Entä kuka tarvitsee koulutusta ja tukea? Dynafleet Polttoaine ja ympäristö ‑palvelu säästää aikaasi analysoimalla ajoneuvo- ja kuljettajakohtaiset tiedot. Se erittelee optimoitavissa olevat osa-alueet ja seuraa hiilidioksidipäästöjäsi.

Tee säästöjä Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla
Auttaa sinua valitsemaan sopivan kuljettajan kuhunkin tehtävään

Dynafleet Työaika

Dynafleet pitää sinut aina ajan tasalla kuljettajien tilanteesta. Tästä palvelusta näet, kenelle uusi toimeksianto sopii parhaiten. Saat ennakkovaroituksia, joilla voit varmistaa ajo- ja lepoaikaa koskevan lainsäädännön noudattamisen. Ajopiirturin tiedot ladataan automaattisesti, joten hallinnollisiin tehtäviin kuluu vähemmän aikaa.

Lue lisää Kuljettajatiedot-palvelusta
Paikannus: pitää sinut tilanteen tasalla

Dynafleet Paikannus

Ei enää turhia puheluja. Ei enää turhaa arvailua. Paikannus-palvelusta näet tarvitsemasi tiedot tarkalleen. Tämä palvelu kertoo paitsi kuorma-auton sijainnin (kadun tarkkuudella) myös tarkat tiedot kuljettajasta, kuorma-auton nopeudesta, kuormasta ja ajoneuvotyypistä. Se auttaa myös suunnittelemaan, ohjaamaan ja harjoittamaan liiketoimintaa entistä kannattavammalla tavalla.

Tutustu Paikannus-palveluun
Nopea, turvallinen ja kustannustehokas

Dynafleet Viestipalvelu

Nopea, turvallinen ja kustannustehokas Viestipalvelu takaa, että toimistoltasi on jatkuva yhteys kuorma-autoon. Se vähentää kalliiden väärinkäsitysten mahdollisuutta ja antaa kuljettajille tarvittavat tiedot, jotta he voivat tehdä parempia päätöksiä tien päällä. Voit viestiä niin paljon kuin haluat – kuorma-auton sijaintiin katsomatta.

Tutustu Viestipalveluun

Toimintaperiaate

Asentaminen on helppoa

Dynafleet-laitteet toimitetaan tehdasasennettuina, tai Volvo jälleenmyyjä voi jälkiasentaa ne. Mitään lisäohjelmia ei tarvita – kalustosi tiedot ovat käytettävissä heti, kun kirjaudut Dynafleetin verkkopalveluun. Voit myös tarkistaa tilanteen koska tahansa älypuhelimella tai tabletilla.

Tiedot ja tallennus

Ajoneuvon ja kuljettajan tietoja lähetetään Dynafleetin tietokantaan, jossa ne analysoidaan ja esitetään sinulle helppolukuisina raportteina. Toimistosi ja kuljettaja voivat viestiä keskenään tekstiviesteillä. Tilaus- tai laskutusjärjestelmät voidaan myös integroida saumattomasti Dynafleetiin.

VT

Täydellinen paketti

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään Dynafleet-paketin, joka sopii täydellisesti sinulle ja liiketoiminnoillesi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä