Kuorma-autot

Turvallisuus

Kova jarrutus ja kuorma-auton aktiivisen turvallisuusjärjestelmän suorittama toimenpide voivat tarkoittaa, että kuljettajan toimissa on parantamisen varaa. Volvo Connectin Turvallisuuspalvelu auttaa kalustopäälliköitä ja kuljettajia tunnistamaan mahdolliset ongelmat, jotta ne voidaan ratkaista. Tienkäyttäjien hyvinvoinnin varmistamisen lisäksi turvallinen ajaminen parantaa myös polttoainetehokkuutta ja vähentää osien kulumista – mikä voi tuoda merkittäviä parannuksia liiketoiminnan tulokseen.

Keskeisimmät hyödyt 

Analysoi ja paranna kuljettajan turvallisuutta.

Vastaanota hälytyksiä turvallisuuteen liittyvistä tapahtumista.

Vähennä onnettomuuksien riskiä. 

Lue alta lisää Turvallisuuspalvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Kuljettajan toiminta ja aktiivisen turvallisuusjärjestelmän puuttuminen ajoon

Turvallisuuspalvelu muodostaa faktapohjaisen perustan kuljetustoimintojesi kehittämiselle. Voimakkaiden jarrutusten ja kiihdytysten sekä muiden kuljettajan toimien lisäksi palvelu kirjaa myös tapahtumat, joissa hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin, ESC-ajonvakautusjärjestelmä ja muut aktiivisen turvallisuuden järjestelmät puuttuvat ajoon vaaratilanteiden tai onnettomuuksien välttämiseksi. Tämä voi auttaa sinua selvittämään, mihin aiheisiin kuljettajakoulutusta on keskitettävä. Turvallisuuspalvelu ilmoittaa myös, jos kuorma-auton aktiivisen turvallisuuden järjestelmät on poistettu käytöstä.

Välittömät ilmoitukset ja raportit

Turvallisuuspalvelu ilmoittaa kalustopäälliköille reaaliajassa, kun kalustoon kuuluvassa ajoneuvossa tapahtuu turvallisuuteen liittyvä tapahtuma. Turvallisuustapahtumat ovat myös saatavissa räätälöitävässä raportissa, jonka avulla voidaan analysoida yksityiskohtaisesti sekä kuljettajat että ajoneuvot. Turvallisuuspalvelu tallentaa seuraavat tapahtumat: 

  •  Kova jarrutus
  •  Voimakas kiihdytys
  • Etutörmäysvaroitus ja hätäjarrutus
  •  Kuljettajan vireystilan valvonta
  •  Ajonvakausjärjestelmä
  •  Kaistavahti

Volvo Connect -palvelujen kohokohtia

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.