Kuorma-autot

Polttoaine ja ympäristö

Volvo Connectin Polttoaine ja ympäristö ‑palvelun avulla voit seurata tarkasti kuorma-autojen suorituskykyä ja kuljettajien taloudellisuutta. Voit luoda erilaisia raportteja muutamassa sekunnissa – ja selvittää esimerkiksi, miksi sama kuorma-auto kuluttaa yhden kuljettajan ajamana enemmän kuin toisen. Tämän nopean ja tarkan palvelun avulla selvität mahdollisuudet kustannussäästöihin, joilla voit parantaa yrityksesi tulosta, ja pienentää ekologista jalanjälkeäsi. 

Keskeisimmät hyödyt

Seuraa polttoaineen kulutusta, ajettua matkaa ja päästöjä.

Analysoi kunkin kuljettajan polttoainetaloutta. 

Opi vähentämään polttoaineen kulutusta ajan mittaan. 

Vastaanota hälytyksiä mahdollisista polttoainevarkauksista.

Valvo hiilijalanjälkeäsi. 

Paranna ja ylläpidä kuljettajan polttoainetaloutta.

Lue alta lisää Polttoaine ja ympäristö -palvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Kuka on paras kuljettajasi?

Polttoainetalouspisteiden avulla näet nopeasti kuljettajien ja ajoneuvojen polttoainetaloudellisuuden. Kuljettajan suorituskyky ilmenee raportista asteikolla 0–100 neljällä keskeisellä osa-alueella: nopeuden suhteuttaminen, moottorin ja vaihteiden käyttö, ennakointi ja jarruttaminen sekä pysähdykset.

Kehityssuunnat ja koulutus

Polttoainetalouspisteiden perusteella voit vertailla kuljettajien suorituksia yksityiskohtaisesti. Nämä tiedot ja kuljettajien aktiivinen kouluttaminen ovat erinomaisia välineitä pysyvään polttoaineenkulutuksen hallintaan.

 

Lue lisätietoja Kuljettajakoulutus-kursseistamme.

Polttoaine ja ympäristö ‑palvelun avulla kuljettajat voivat hallita ja muokata ajotekniikkaansa. Tällä tavoin he voivat pienentää polttoaineenkulutusta jopa viisi prosenttia.

Kasvata liiketoimintaasi

Polttoainetalouden parantaminen auttaa myös pienentämään kuljetustesi ympäristövaikutuksia. Tarkoista päästöraporteista on hyötyä, kun sinulla on tai etsit ympäristötietoisia asiakkaita. Päästöraporttien luominen on helppoa, ja raportit voidaan lähettää sinun asiakkaillesi automaattisesti heidän valitseminaan ajankohtina. Polttoaine- ja ympäristöraportit ovat saatavilla sekä diesel- että kaasukäyttöisille kuorma-autoille.

Kuljettajan opastus

Anna kuljettajillesi oikeat valmiudet ajotekniikkansa optimointiin. Jopa ajon aikana. Kuljettajan opastustoiminto on ohjaamoon tarkoitettu ominaisuus, joka toimittaa kuljettajalle jatkuvasti analyysejä tien päällä. Se on korvaamaton, nopeasti reagoiva työkalu, jolla voit parantaa yrityksesi tulosta.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.