Kuorma-autot

Työaika

Optimoi kuljettajiesi työaika. Työaikapalvelusta näet heti, kuka kuljettajista sopii parhaiten hoitamaan uuden toimeksiannon, kenen on syytä pitää lepotauko tai kenen on syytä lopettaa päivän työt. Kun nämä tiedot ovat käytettävissäsi Volvo Connectissa, voit lisätä tuottoja kuorma-autokapasiteettia suurentamatta. Työaikapalvelun avulla voit kopioida kuljettajakortin ja ajopiirturin tiedot palvelimelta suoraan toimistoosi, mikä helpottaa EU:n lainsäädännön noudattamista. 

Keskeisimmät hyödyt

Helpottaa EU:n lainsäädännön noudattamista.

Kuljettajakortin ja ajopiirturin tietojen automaattinen tallennus.

Jäljellä olevien ajo- ja lepoaikojen näyttö.

Helpottaa laskutusta ja palkanlaskentaa.

Vastaanota hälytyksiä ennen kuin rikkomuksia tapahtuu.

Työaikapalvelun tuki auttaa kuljettajia noudattamaan säädöksiä.

Lue alta lisää Työaikapalvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Varmista EU:n ajo- ja lepoaikoja koskevan lainsäädännön noudattaminen

Työaikapalvelun avulla on helppo noudattaa EU:n ajo- ja lepoaikoja koskevaa lainsäädäntöä sekä tiekuljetusten työaikadirektiiviä. Palvelu näyttää kuljettajille ja kuljetusten suunnittelijoille, kuinka paljon aikaa on jäljellä ennen taukoa tai lepoa, ja ilmoittaa ennen rikkomusta.
 

Ajopiirturin tietojen etätallennukset

Nopean ja tehokkaan Työaikapalvelun avulla voit tallentaa ajopiirturitiedot suoraan toimistolta – riippumatta siitä, missä kuorma-auto ja kuljettaja ovat. Näin pidät tietosi helposti ajan tasolla. Lisäksi 20 minuuttia kestävät käsin tehtävät tallennukset ovat nyt historiaa.

 

Ajopiirturin automaattiset päivittäiset etätallennukset vähentävät merkittävästi kaluston hallinnan työmäärää ja puuttuvien latausten riskiä.

Nopea pääsy Volvo Connect -sovelluksella

Työaikaa voi käyttää myös Volvo Connect -sovelluksen kautta. Tämä antaa sekä kalustopäälliköille että kuljettajille helpon ja nopean tavan seurata kuljettajien toimintaa ja nähdä, kuinka paljon aikaa työpäivästä on jäljellä.

Helppoa. Selkeää. Lakisäädösten mukaista.

Ajoaikasäädökset, työajat, lepoaikojen hallinta ja paljon muuta. Työaikapalvelu seuraa kuljettajien kaikkia toimia ja näyttää tärkeimmät tiedot näytöllä sekä kuljettajien työaikaraporteissa. Työaikapalvelun tuki, joka on käytettävissä ohjaamossa, auttaa kuljettajaa noudattamaan ajo- ja lepoaikoja koskevaa lainsäädäntöä.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.