Kuorma-autot

Yrityskortin isännöintipalvelu 

Enää ei tarvitse pohtia, puuttuuko kuljettajien ajopiirturitietojen lakisääteinen tallennus ajoneuvosta. Yrityskortin isännöintipalvelu pitää korttisi turvassa Volvo Trucksin palvelimilla, jossa se on käytettävissä aina, kun sitä tarvitset. Volvo Connectissa yrityksesi tiedot ja tiedostot ovat käytettävissä jatkuvasti, paikasta ja kellonajasta riippumatta. 

Keskeisimmät hyödyt

Säilytä yrityskorttisi turvallisesti verkossa.

Kortti on aina tallennettavissa lakivaatimusten mukaisesti.

Volvo Connectissa tietosi ovat saatavilla vuorokauden ympäri. 

Lue alta lisää Yrityskortin isännöintipalvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Kätevä tapa varmistaa vaatimustenmukaisuus

Eurooppalaiset ja kansalliset lait asettavat tiukat vaatimukset ajo- ja lepoaikojen hallinnalle. Tämä tarkoittaa, että ajopiirturin muistista ja kuljettajakorteilta saadut tiedot on tallennettava säännöllisesti tiettyjen määritysten mukaisesti. Yrityskortti lukitsee tiedot ainoastaan omaan organisaatioosi, ja se on pakollinen, jotta tietoja voidaan kopioida palvelimelta.

Volvo Connectin Työaikapalvelun avulla voit kopioida kuljettajakortin ja ajopiirturin tiedot palvelimelta suoraan toimistoosi. Yrityskortin isännöintipalvelu on lisäpalvelu, jonka avulla voit säilyttää yrityskorttisi turvallisesti palvelimellamme. Näin varmistat, että kortti on aina saatavilla.

Käytä tietojasi mistä tahansa

Yrityskortin isännöintipalvelun avulla yrityskorttisi on aina online-tilassa – kuten automaattiset etälataukset edellyttävät. Volvo Connectissa yrityksesi tiedot ja tiedostot ovat käytettävissä jatkuvasti, paikasta ja kellonajasta riippumatta. Tiedostoja säilytetään Volvo Connectissa viisi vuotta, ja ne voidaan helposti viedä tai lähettää edelleen kolmannen osapuolen analyysiohjelmistoon.

Ei ylläpitotarvetta

Yrityskortin isännöintipalvelun ansiosta saat omat tiedostot käyttöön päivittäisten tallennusten jälkeen, eikä sinun tarvitse käyttää omaa palvelinta yrityskortin isännöintiin. Tämä vähentää hallinnollisen työn määrää ja varmistaa parhaan tietoturvan.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.