Kuorma-autot

Ja kuljetuskalustopäällikkö pysyy tilanteen tasalla

Ajoneuvon tila

Palvelun avulla kalustosi ajoneuvojen tila on tiedossasi kokonaisvaltaisesti. Volvo Connect Ajoneuvon tila ‑palvelusta saat sekä yleiskuvauksen että yksityiskohtaisemman käsityksen kuorma-autojen tilasta niiden paikasta riippumatta. Palvelun ansiosta ajoneuvokalustoa on helpompi hallita niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä, ja käyttöaste pysyy kontrollissa.

Yleiskuva kalustosta

Volvo Connect kokoaa kaikki varoitukset ja hälytykset autojen kojelaudoista. Ajoneuvon tila ‑yleiskuvauksessa näkyy kalustoa koskevien varoitusten ja hälytysten määrä. Voit halutessasi tutkia yksittäisten ajoneuvojen tietoja.

Perehdy kojelautaan

Voit perehtyä yksittäisten ajoneuvojen käyttötietojen varoituksiin ja hälytyksiin yhdistelmämittaristotasolla. Saat yksityiskohtaisia tietoja eri varoituksista, kuten valojen toimintahäiriöistä, polttoaineen määrästä, jarrupalojen kulumisesta ja öljynpaineesta. Kaikkiin tapahtumiin kirjataan perusteellisempaan analyysiin tarvittavat tiedot, kuten ajankohta, sijainti, kuljettajan tiedot ja moottoritunnit.

Keskeisimmät hyödyt

  • Kalustoon kuuluvien ajoneuvojen yhdistelmämittaristojen varoitukset ja hälytykset.
  • Yhdistelmämittariston tiedot, kuten valojen toimintahäiriöt, öljynpaine, kuluneet jarrupalat ja paljon muuta.
  • Kaikissa Ajoneuvon tila ‑tapahtumissa on ajankohta, sijainti, kuljettajan nimi, matkamittarin lukema ja moottoritunnit.
  • Reaaliaikaiset ilmoitukset Ajoneuvon tila ‑tapahtumista.

Kaikki kontrolliin

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjä auttaa sinua ottamaan kuorma-autosi kunnolla hallintaasi ja tutustumaan Ajoneuvon tila ‑palvelun kaikkiin etuihin.