Kuorma-autot

Volvo Trucks Driver Challenge

Tämä on Volvo Trucks Driver Challenge – vaativa kuljettajien taitokilpailu. Kaiken lähtökohtana on kuljettaja ja kuljettajan ratkaisevan tärkeä rooli turvallisuudessa, polttoainetaloudessa ja tuottavuudessa. Menestymisen kannalta kuljettajan rooli on siis ratkaisevan tärkeä. 

Kilpailu vailla vertaa

Volvo Trucks Driver Challenge ‑kilpailussa parrasvaloihin pääsevät kuljettajat, jotka ovat jalostaneet turvallisen, taloudellisen ja tuottavan ajotavan huippuunsa. Tämä kilpailu kokoaa yhteen maailman parhaat kuljettajat, jotka valikoituvat tarkkaan paikallisista kilpailuista tai muutoin ehdolle asetettujen kuljettajien joukosta. Kummankin markkina-alueen paras voittaa räätälöidyn ohjelman Ruotsiin Volvo Trucksin kotiin. Siihen sisältyy vierailu tuotantolaitoksessamme, Volvo-museossa ja Volvo Trucks Experience Centerissä sekä paljon muuta.

Tervetuloa Volvo Trucks Driver Challenge 2019 -tapahtumaan!

Oletko valmis tarttumaan elämäsi tilaisuuteen? Haluatko päästä kilpailemaan oman maasi Volvo Trucks Driver Challenge 2019 ‑mestaruudesta? Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja pyydä lisätietoja.