Tämä on Volvo Trucks Driver Challenge 2018 – vaativin kilpailu, jonka olemme koskaan järjestäneet. Kuljettajalla on ratkaisevan tärkeä rooli kuljetusten turvallisuudessa, polttoainetaloudessa ja tuottavuudessa. Yrityksen menestymisen kannalta kuljettajan rooli on ratkaisevan tärkeä. 

Suomen alkukarsinnoissa pääpaino on taloudellisessa ajamisessa.

Ota haaste vastaan!

Haluatko päästä edustamaan maatasi ja kilpailemaan Volvo Trucks Driver Challenge 2018 ‑maailmanmestaruudesta? Suomessa kilpailu järjestetään kutsukilpailuna Volvon kuljetusten tietojärjestelmä Dynafleetin kautta kerättyjen tietojen perusteella. Mikäli haluat mukaan, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja pyydä lisätietoja.

 

Naiskuljettaja – Driver Challenge

Kilpailu vailla vertaa

Volvo Trucks Driver Challenge ‑kilpailussa parrasvaloihin pääsevät kuljettajat, jotka ovat turvallisen, taloudellisen ja tuottavan ajotavan huippua.

Tänä vuonna kilpailuun odotetaan maailmanlaajuisesti yli 12 000 kuljettajaa 44 eri maasta eri puolilta maailmaa. Kilpailu kokoaa yhteen maailman parhaat kuljettajat, jotka valikoituvat tarkkaan paikallisista kilpailuista tai muutoin ehdolle asetettujen kuljettajien joukosta. Kunkin maan voittaja pääsee mukaan Ruotsissa järjestettävään jännittävään World Final -tapahtumaan. 

Kuka on seuraava maailmanmestari?

Kuljettaja heilauttaa kättä lapselle

Turvallisuus

Tiesitkö, että suojaamattomien tienkäyttäjien, kuten lasten ja pyöräilijöiden, osuus vakavasti tai kuolettavasti loukkaantuneista on 35% onnettomuuksissa, joissa on mukana kuorma-autoja.
 

Kuljettajalla on tärkeä tehtävä, sillä kyse on ihmishengistä. Volvo Trucksilla turvallisuus on aina etusijalla. Hyvä esimerkki on Volvon kuljettajakoulutus, johon sisältyy turvallisen ajon koulutusta.
 

Taitava ja valpas kuljettaja joutuu vähemmän todennäköisesti onnettomuuksiin.

Lue lisää turvallisuudesta
Kuorma-auto ja varjoliitäjä

Polttoainetehokkuus

Tiesitkö, että kuljettaja voi vaikuttaa polttoaineenkulutukseen jopa 30%? Kuljettaja vaikuttaa paitsi yrityksen tulokseen myös päästöjen määrään. Parantamisen varaa on aina.
 

Volvo Trucks on sitoutunut tukemaan kuljettajaa kaikilla mahdollisilla tavoilla. Auton teknisten ominaisuuksien hyödyntäminen, kuljettajien kouluttaminen ja kuljetusten seuranta ovat edellytykset tuottaviin ja taloudellisiin kuljetuksiin.

Lue lisää polttoainetehokkuudesta
Kuorma-auto ja mäki

Tuottavuus

Jo pieni parannus tuottavuudessa vaikuttaa merkittävästi yrityksen tulokseen. Ja kuljettajalla on siinä tärkeä tehtävä.

Tutkimusten mukaan koulutetulla kuljettajalla on suurempi todennäköisyys suoriutua tehtävistään turvallisesti ja muita tehokkaammin, ja hän myös pitää parempaa huolta kuorma-autosta.

Kuljettajien tukemiseksi olemme kehittäneet erilaisia innovaatioita ja palveluita. Niitä ovat esimerkiksi Volvo Dynamic Steering ja Volvon kuljettajakoulutus.

Lue lisää tuottavuudesta
Volvo FH

Maailmanfinaali

Volvo Trucks Driver Challenge ‑kilpailun World Final ‑tapahtuma järjestetään 13.–14.9.2018 Ruotsin Göteborgissa, joka on Volvo Trucksin kotikaupunki.
 

Parhaat kuljettajat eri puolilta maailmaa kokoontuvat esittelemään maailmanluokan taitojaan – ja kilpailemaan maailmanmestaruudesta.
 

Luvassa on jännittävä tapahtuma, jonka aikana kilpaillaan taitoja ja tarkkuutta vaativissa ajotehtävissä ja pidetään hauskaa. Osallistujille on luvassa mielenkiintoisia aktiviteetteja, seminaareja ja tietenkin koko kilpailun huipentumana palkintoseremonia, jossa julistetaan Volvo Trucks Driver Challenge 2018 ‑kilpailun voittajat.