Volvo Trucksin osaston löydät tutulta paikaltaan U131-132 heti pääsisäänkäynnin vierestä.

Näe tanskalaisen Henrik Guldagerin "Sweet Eye Candy" Volvo FH Ray Hillin upeilla maalauksilla. Tule myös tutustumaan asiakkaidemme autoihin tai vierailemaan Volvo brändituotteiden kaupassa.

Liity tapahtumaan Facebookissa niin kuulet uusimmat uutiset tuoreeltaan

Power Truck Show 2018 Härmän Power Parkissa 10.-11.8. Messualue avoinna molempina tapahtumapäivinä klo 10-18 ja lauantaina järjestettävä valoshow klo 20-23.

Volvo FH Sweet Eye Candy

Näe upea Sweet Eye Candy

Sweet Eye Candy on tuunatuista kuorma-autoistaan moneen kertaan palkitun tanskalaisen Henrik Guldagerin Volvo FH. Autossa on taiteilija Ray Hillin suunnittelemat näyttävät maalaukset ja runsaat lehtikullalla tehdyt yksityiskohdat. Maalaukset ovat kunnianosoitus Marilyn Monroelle ja autoon on käytetty noin 2 km lehtikultaa 10 cm:n kaistaleena. Ohjaamo on näyttävästi nahalla sisustettu ja katon suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Sisustuksen inspiraatio on haettu dubailaisesta hotellista.

Auto on Volvo FH 540hv pusher, ja työkseen se kuljettaa kontteja Tanskasta Saksaan päivittäin. Autossa on muun muassa ohjausta helpottava Volvo Dynamic Steering –ohjausjärjestelmä ja kuljetusten tehokkuutta lisäävä I-Shift DC -kaksoiskytkinvaihteisto. Maalaukset on tehnyt Ray Hillin kanssa yhteistyössä Mosagaards Autolak, ohjaamon sisustuksen tekemisestä on vastannut Fl-Buur ja alustan muutokset on tehnyt Holme Lastbiler.


Tapaa myös auton omistaja Henrik Guldager, joka on voittanut useita palkintoja kuorma-autojen tuunaamisessa. Hän on mm. moninkertainen Nordic Trophy -voittaja.

Katso video autosta Facebookissa

Alueella runsaasti upeita Volvoja

Power Truck Shown alueella on nähtävillä jälleen runsaasti upeita Volvoja. Tutustu muutamiin aikaisempina vuosina mukana olleeseen suomalaiseen autoon.

Kuljetusliike Mika Laakso Oy

Kuljetusliike Mika Laakso Oy:n Matador-teemainen Volvo FH on huoliteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tapasimme Laakson Power Truck Showssa.

Kuljetus V-P Puurunen

Kuljetus V-P Puurusen Volvo FH on saanut innoituksensa Suomen 100-vuotisjuhlista. Auto toimii merikonttikuljetustehtävissä Vuosaaren satamasta. Kuljettajaa auttava nykytekniikka on tärkeää mm. polttoaineen säästämiseksi. Tapasimme Puurusen Power Truck Showssa.

Hinausautot K. Sulinko Oy

Hinausautot K. Sulinko Oy:n Volvo FH16 raskaan kaluston hinausautossa tärkein ominaisuus on alustarakenne. Tapasimme Kai Sulingon Power Truck Showssa.

Väst-Nylands Tankservice

The Giant Wet and Dry on Väst-Nylands Tankservicen Volvo FMX, erityinen monitoimisäiliöauto. Autolla voidaan sekä imeä että puhaltaa ja huuhdella. Auto tekee töitä pääasiassa Länsi-Uudenmaan alueella. Maalaukset ovat Johnny Sjöblomin.

Volparts Oy

Volparts Oy:n Volvo FH16 650 rekanvetäjä toimii autonkuljetusautona. Tapasimme Kai Nurmen Power Truck Showssa.

Kuljetus JP Mäkelä

Kuljetus JP Mäkelän Ace Of Spades -teemoitettu Volvo FH16

Puunkorjuu Juha Holm Oy

Puunkorjuu Juha Holm Oy:n Scorpion-teemoitettu Volvo FH16