Kuorma-autot

Säännöt Volvo Trucks Suomen sosiaalisessa mediassa järjestämiin kilpailuihin

Volvo Trucks Suomi arvontasäännöt:

1. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Volvo Finland Oy – Volvo Trucks. Instagram ja Facebook sekä muut somekanavat eivät ole millään tavalla mukana kilpailun järjestämisessä.

2. Kilpailuajankohta
Kilpailuun voi osallistua 11.6.-18.6.2024 välisenä aikana. 

3. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla oma kesäinen Volvo Trucks aiheinen kuva omalla Instagram-tilillä tai lähettämällä kuva Volvo Finlandille. Huomioithan, että vain julkiset Instagram-tilit, jotka näkyvät Volvon kisatiimille, ovat mukana kisassa. Kilpailuun voi osallistua vain täysi-ikäiset henkilöt.

4. Kilpailun palkinnot
Volvo Finlandin markkinointitiimi valitsee vuoden 2024 juhannuskuvan kaikkien kuvien lähettäneiden joukosta ja palkitsee voittajakuvan lähettäneen, sekä arpoo kaikkien kuvan lähettäneiden kesken yhden Volvo-tuotepaketin. Volvo Trucks Suomi huolehtii palkintojen verotuksesta. Kilpailun palkinto lähetetään voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Voittaja huolehtii paketin noutamisesta mahdollisesta paketin noutopaikasta.

5. Voittajien valinta & arvonta
Kilpailun voittajat arvotaan 19.6.2024.

6. Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä sosiaalisen median kanavan kautta.
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja/tai Instagram-tilin nimen Volvo Trucks Suomen some-kanavissa.

7. Tietojen luovuttaminen
Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

9. Erityisehdot
Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.
Lisätietoja: markkinointi@volvo.com

Yleistä

Volvo Trucks Suomen järjestämissä somekilpailuissa:

- Kampanja-aika on määrätty erikseen ja se on mainittu kilpailun julkaisun yhteydessä tai julkaisussa olevassa linkissä.

- Kampanjaan osallistumisen edellytykset on mainittu kilpailun yhteydessä.

- Tiedot palkinnoista ja niiden arpomisajankohdasta on mainittu kilpailun julkaisun yhteydessä tai julkaisussa olevassa linkissä.

- Tiedot voittajien ratkaisuperusteista sekä voittajan valinta-ajankohdasta on mainittu kilpailun julkaisun yhteydessä tai julkaisussa olevassa linkissä.

 

Palkinnoista ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa ja suoraan voittajalle yksityisviestillä. Mikäli palkinto on fyysinen tuote, se toimitetaan postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Voittaja huolehtii paketin noutamisesta vastaanottopaikasta. Volvo Trucks Suomi huolehtii palkintojen verotuksesta.

Kuvakilpailujen erityispiirteet

Lähetä kilpailuun vain itse ottamiasi kuvia/itse tekemiäsi tekstejä, ettet riko tekijänoikeuksia. Kysy aina julkaisulupa, jos kuvassa näkyy muita henkilöitä. Osallistuja saa lähettää kilpailuun aineistoa vain, jos aineistossa esiintyvät henkilöt ovat antaneet nimenomaisen suostumuksensa kyseisen aineiston toimittamiseen.

 

Volvo Trucksin raati valitsee tai arpoo voittajat ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Emme käytä markkinoinnissa lähettäjän koko nimeä. Osallistujien etunimi tai nimimerkki ja kisaan lähetetty teksti/kuva voidaan julkaista Volvo Trucksin markkinointikanavissa.


Volvo Trucks voi käyttää kuvia/tekstejä markkinoinnissa ilman erillistä korvausta kuvan lähettäjälle.

 

Jokainen kuvakilpailuun osallistuva ja kisakuvan omaan sosiaalisen median tiliinsä lisännyt vastaa kuvan oikeellisuudesta. Mikäli kuva on lähetetty Volvo Trucksin sosiaalisen median tilille, Volvo Trucks pidättää oikeuden poistaa kuvan/tekstin, mikäli siinä esiintyy asiatonta sisältöä tai sisältöä, joka rikkoo täällä mainittuja sääntöjä. Huomioithan, että vain julkiset profiilit ovat mukana kisassa. Kilpailukuva ei muutoin näy muille kuin omille seuraajillesi.

 

Yleisö voi seurata kuvia sosiaalisessa mediassa mainittujen #-merkintöjen avulla ja kilpailijan on itse poistettava kuvansa tai muutettava sen julkisuusasetuksia kilpailun päätyttyä mikäli haluaa, ettei sitä pystytä enää seuraamaan. Huomioi kuitenkin, että mikäli joku on ottanut kuvastasi kopion, voi se jatkaa olemassaoloaan sosiaalisessa mediassa.