Kuorma-autot

Reino Manninen on nimitetty Volvo Truck Centeriin myyntipäälliköksi

Reino Manninen on nimitetty Volvo Truck Centerin etelän ja lännen alueen myyntipäälliköksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 27.5.2024.
Reino Manninen palaa takaisin Volvolle ja aloittaa myyntipäällikkönä 27.5.2024.

Pitkän uran Volvolla tehnyt Reino Manninen palaa lyhyen tauon jälkeen takaisin Volvolle. Uudessa tehtävässä Reinon vastuulle kuuluu Volvo Truck Center etelän ja lännen alueen automyynti. Hän raportoi tehtävässään myyntijohtaja Veli Pusalle.


”Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Volvon huippubrändin ja ammattitaitoisen myyntitiimin kanssa. Volvon vahvuudet niin tuotteiden kuin palveluiden osalta edustavat alansa ehdotonta huippua. Haluan omalla panoksellani parantaa entisestään asiakkaiden menestystä”, Reino Manninen kertoo.


”Olen iloinen, että saamme Reinon takaisin Volvolle. Hänellä on vahva kokemus myynnin johtamisesta ja hän tuntee hyvin henkilöstömme, yrityskulttuurimme ja asiakkaamme, mikä luo erinomaisen pohjan uudessa tehtävässä menestymiseen”, Veli Pusa kertoo. 

Lisätiedot:

Veli Pusa
Myyntijohtaja, Volvo Finland Ab
+358 400 983 126
veli.pusa@volvo.com


Volvo Trucks (maahantuonti: Volvo Finland Ab)
Volvo Trucks myy asiakkailleen kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskiraskaista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on 2 200 toimipisteen verkosto noin 130 maassa. Vuonna 2023 toimitettiin maailmanlaajuisesti noin 145 000 Volvo kuorma-autoa. Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, joka on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen, rakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen.