Kuorma-autot

Maansiirtoalan ykkösketju kentällä: Volvot montulla –maansiirtopäivä 25.10.2019 Vantaalla

Volvo Truck Center Vantaa ja Volvo Construction Equipment järjestävät yhteistyössä koeajopäivän, jossa Volvon kuorma-autot ja Volvo CE:n maansiirtokoneet ovat testattavissa oikeissa työolosuhteissa perjantaina 25.10. klo 11-17 Kreaten montulla Vantaalla osoitteessa Tikkurilantie 163.
Volvot montulla maansiirtopäivä Vantaalla 25.10.2019
Volvot montulla -maansiirtopäivä järjestetään 25.10.2019 klo 11-19 Vantaalla, osoitteessa Tikkurilantie 163.

Volvot montulla -tapahtumassa on koeajattavana Volvo Trucksin sora- ja koukkuautoja maansiirtotöihin optimoiduilla ominaisuuksilla. Päivän aikana voi todeta ryömintävaihteiston hyödyt sekä Volvo VDS-ohjauksen edut vaativissa olosuhteissa. Volvo kuorma-autoja voi koeajaa sekä maantiellä että montussa.

Paikan päällä on Volvo Trucksin kuljettajakouluttajat Teemu Hämäläinen ja Matti Putkiranta opastamassa kuorma-autojen ominaisuuksien tarkoituksenmukaiseen hyödyntämiseen. 

Volvo Construction Equipment tuo esille pyöräkuormaajia ja kaivukoneita, jotka tarjoavat markkinoiden parasta tehokuutta ja tarkkuutta maansiirtotöihin. Paikalla on myös Volvo CE:n osaava tiimi.

Tapahtumassa tarjolla hot dogeja sekä hirvenpalapaistia.

Lue lisää: volvotrucks.fi/maansiirtopaiva

Lisätietoja:
Juha Tahvanainen, Aluejohtaja, Volvo Truck Center Etelä, Volvo Finland Ab
puh. 010 655 5810, juha.tahvanainen@volvo.com

Juha Makkonen, Sales Manager, Volvo Construction Equipment Finland Oy
puh. 040 549 4101, juha.makkonen@volvo.com

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuorma-autoja ja kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva 2 100 toimipisteen verkosto yli 130 maassa. Volvon kuorma-autoja valmistetaan 15 maassa eri puolilla maailmaa. Vuonna 2018 Volvo toimitti maailmanlaajuisesti 127 000 kuorma-autoa. Volvo Trucks kuuluu Volvo Group -yhtymään, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristö.