Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo Pro -tuoteperhe Power Truck Showssa

Volvo Trucks on jälleen näyttävästi mukana Power Truck Show -kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtumassa, joka järjestetään 9.-10. elokuuta Kauhavan Alahärmässä. Markkinajohtaja Volvo Trucksin messuosastolla nähdään tänä vuonna uudistuneet valmiit kokonaispakettina myytävät Volvo PRO –tuoteperheen autot.

Volvo Trucksin osasto on tutulla paikalla U131-132, heti pääsisäänkäynnin vieressä. Volvo Trucksin osastolla esitellään osa saatavilla olevista, hiljattain uudistuneista, Volvo PRO kuorma-automalleista. Volvo PRO on luotu suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja Suomen olosuhteisiin, kattaen myös palvelut. Volvo PRO sisältää asiantuntijoiden optimoiman auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut yhdellä kättelyllä nopeasti ajoon.

Volvo Trucks osastolla U131-132 esittelyssä mm. (muutokset mahdollisia):

PRO City FL 250 4x2R
PRO X FMX 540 10x4
PRO Wood FH16 750 8x4 Pusher Tridem
PRO Recycle

Palace hallissa on lisäksi esillä näyttävä Volvo Trucks vetäjä. Lukuisia uusia Volvoja,  veteraanimalleja ja tuunattuja Volvo Trucks asiakasautoja on nähtävillä Power Truck Show’n autonäyttelyalueella. Maalauksista, ruostumattomasta teräksestä ja lisävaloista huolimatta Volvo on aina työkalu, jolla kuljetetaan tavaraa taloudellisesti ja tehokkaasti.

- Arvostamme Volvo kuorma-autojen rakentajia, joille kustomointi on elämäntapa. He tekevät aikaa ja vaivaa säästämättä työkalustaan persoonallisen ja omannäköisensä. Power Truck Show:ssa on aina esillä Suomen näyttävimmät kustomoidut Volvot sekä Suomesta että ulkomailta, joten odotamme tapahtumaa jälleen innolla, Volvo Trucksin myyntijohtaja Reino Manninen sanoo.

Esittelyssä uutuus, vain Volvo Trucksilta: Älykäs Rengaspalvelu

Volvo Trucks on tänä vuonna lanseerannut uuden Volvo Älykäs Rengaspalvelun, jonka ansiosta renkailla saa ajettua turvallisesti ja tehokkaasti enemmän kilometrejä. Volvo seuraa renkaiden tilaa, hälyttää vuodon sattuessa ja varaa lähimmän huollon tarvittaessa. Palveluun kuuluvan sovelluksen ansiosta kuljettaja ja kuljetusyritys pysyvät aina ajan tasalla renkaiden tilasta. Volvo Älykäs Rengaspalvelu soveltuu kaikkiin kuljetustehtäviin kaukoliikenteestä jakeluun. Erityisesti palvelusta on hyötyä ajoissa, joissa renkaat joutuvat kovalle koetukselle, kuten maansiirrossa tai puunkuljetuksissa.

- Volvo Älykäs Rengaspalvelun avulla kuljetusliike voi hallita ja ennakoida rengaskulut. Renkailla pystyy ajamaan enemmän kilometrejä, eli tehokkuus paranee. Renkaita tarvitsee hankkia vähemmän, mikä säästää kuluissa, Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm kertoo.

Volvon Power Trucks Show osastolla paikalla on asiantuntijat kertomassa rengaspalvelusta lisää. Osastolla on Volvo PRO –autojen sekä Älykkään Rengaspalvelun lisäksi tuttuun tapaan tietenkin myös aina yhtä suosittu Volvo brändituotteiden myyntipiste.

Power Truck Show –kustomoituja autoja jo 15 vuotta

Power Truck Show on yksi kuljetusalan tärkeimmistä tapahtumista, ja se tarjoaa erinomaisen näköalan koko alan kehitykseen. Tapahtuman merkitys on kasvanut vuosi vuodelta, samoin kävijämäärät. Tänä vuonna paikalle odotetaan jopa 30 000 kävijää.

Power Truck Show 2019 aukioloajat:

pe 9.8.2019  10.00 - 18.00
la 10.8.2019  10.00 -18.00


Valoshow jatkuu autonäyttelyalueella lauantaina 18.00-23.00

Lisätietoja:

Reino Manninen
Myyntijohtaja
Volvo Finland Ab
reino.manninen@volvo.com
p. 010 655 6614

Volvo Trucks myy asiakkailleen kuorma-autoja ja kuljetusten kokonaisratkaisuja. Yritys tarjoaa täyden tuotevalikoiman keskisuurista raskaisiin kuorma-autoihin, ja maailmanlaajuisesti sillä on vahva 2 100 toimipisteen verkosto yli 130 maassa. Volvon kuorma-autoja valmistetaan 15 maassa eri puolilla maailmaa. Vuonna 2018 Volvo toimitti maailmanlaajuisesti 127 000 kuorma-autoa. Volvo Trucks kuuluu Volvo Group -yhtymään, joka on maailman suurimpia kuorma-, linja- ja maansiirtoautojen sekä meri- ja teollisuusmoottorien valmistajia. Volvo Group tarjoaa myös kokonaisvaltaisia rahoitus- ja palveluratkaisuja. Volvo Trucksin työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristö.

www.volvotrucks.fi
www.powertruckshow.fi