Kuorma-autot

Volvo ja Renault Trucks kuorma-automyynti siirtyy Mikkelissä Raskasparille

Raskaspari vastaa 4.6.2018 alkaen Volvo ja Renault Trucks kuorma-autojen myynnistä Mikkelin toimialueella. Kuorma-automyynti siirtyy muutoksen myötä Auto-Kilta Trucksilta Raskasparille.
Volvo ja Renault Trucks kuorma-automyynti siirtyy Mikkelissä Raskasparille

Raskaspari Oy toimii jatkossa Mikkelin, Kotkan ja Kouvolan alueella valtuutettuna Volvo ja Renault Trucks huoltona sekä automyyjänä. Nyt solmittu sopimus täydentää Raskaspari Oy:n liiketoimintaa ja vahvistaa Raskasparin kasvustrategiaa.

"Yrittäjävetoisina haluamme kehittää toimintaamme asiakaslähtöisesti. Ketteränä toimijana meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä paikallisia investointeja, niin henkilöstöön kuin asiakaspalveluun. Nyt muutosvaiheessa, pitkän yli 20 vuoden kokemuksen omaava myyntipäällikkömme, Ahti Pakkanen, tulee vastaamaan Kotkan lisäksi myös Mikkelin kuorma-automyynnistä. Tavoitteemme on kuitenkin rekrytoida Mikkeliin oma myyjä, joka keskittyy alueen asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palvelemiseen", Raskaspari Oy:n toimitusjohtaja Kalle Salonen kertoo.

Kuorma-automyynnin siirtyminen Raskasparille on loogista Mikkelissä, sillä Raskaspari hoitaa siellä jo Volvo ja Renault Trucks kuorma-autojen huoltotoiminnot.

"Toivotan kaikki alueen asiakkaat tervetulleeksi nyt myös kalustohankinnan osalta Raskasparin Mikkelin toimipisteeseen. Olen paikalla Mikkelissä näin alkuun tiistaisin ja aina sovittaessa, puhelimella minut tavoittaa aina! On hienoa, että saimme kasvatettua myyntialuettamme Mikkeliin. Tuntuu hyvältä, kun voimme tarjota kaikki palvelut nyt saman katon alta. Tämä mahdollistaa myynnin kasvattamisen jatkossa ja luo puitteet myös myyntiorganisaatiomme vahvistamiseen. Tavoitteemme on aktiivisella työllä vahvistaa Volvon markkinaosuutta Etelä-Savon alueella. Samalla voimme tarjota käytettyä kalustoa laajasta valikoimasta isommalle alueelle," vahvistaa Raskaspari Oy:n Ahti Pakkanen.

Auto-Kilta Trucks Oy jatkaa kuorma-automyyntiä Savonlinnan ja Lappeenrannan
alueella, jossa Auto-Kilta Trucks Oy toimii valtuutettuna Volvo ja Renault Trucks huoltona sekä kuorma-automyyjänä.

Yhteydenotot:

Volvo Finland Ab
Magnus Björklund, toimitusjohtaja
p. 050 3732 320, magnus.bjorklund@volvo.com

Raskaspari Oy
Kalle Salonen, toimitusjohtaja
p. 050 5993 775, kalle.salonen@raskaspari.fi

Raskaspari Oy
Ahti Pakkanen , Myyntipäällikkö
p. 0500 804 618, ahti.pakkanen@raskapari.fi

Raskaspari Oy
Raskaspari Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli noin 22 M€ ja se työllistää tällä hetkellä 110 raskaankaluston ammattilaista. www.raskaspari.fi

Volvo Finland Ab 
Volvo Finland Ab on osa Volvo-yhtymää ja vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks kuorma-autojen jälleenmyyjäliiketoiminnasta Suomessa. Huolto- ja myyntiverkostoon kuuluu 11 Volvo Finland Ab:n omistuksessa olevaa Volvo Group Truck Centeriä ja Bus Centeriä ympäri Suomen. Volvo Finland Ab:hen kuuluvat Volvo Trucksin, Renault Trucksin, Volvo Pentan ja Volvo Partsin toiminnot Suomessa. Volvo Finland Ab:n henkilöstömäärä on noin 500. Muita Volvo-yhtiöitä Suomessa ovat Volvo Construction Equipment ja Volvo Financial Services.