Kuorma-autot

Volvo Ocean Race alkaa: Volvo Trucks The Surge –videolla kuorma-auto kohoaa merestä

Uudella ”The Surge” –videolla Volvo FH16 kuorma-auto kohoaa merestä Ruotsin rannikolla. Video on kunnianosoitus FH – sarjalle ja se kuvastaa Volvo kuorma-autojen vahvuutta. Videolla juhlistetaan Alicantessa alkavaa Volvo Ocean Race – purjehduskilpailua, jossa maailman ensiesittelyssä on uusi vähäpäästöinen, kaasukäyttöinen Volvo FH LNG kuorma-auto.
Volvo Ocean Race alkaa: Volvo Trucks The Surge –videolla kuorma-auto kohoaa merestä

Volvo Trucksin maineikas lippulaivamalli FH16 nähdään uudella dramaattisella The Surge "Aallokko" -videolla Volvo Trucksin synnyinseutujen maisemissa, Ruotsin upeassa länsisaaristossa:

https://youtu.be/q3sqDgdaTxA

Volvo on kestävien kuljetusratkaisujen, kuorma-autojen yhdistettävyyden ja autonomisten ajoneuvojen edelläkävijä. Video kuvastaa Volvo kuorma-autojen vahvuutta kaikenlaisten haasteiden edessä. Vahva Volvo brändi ja yhtiön pohjoismainen perintö ovat videolla voimakkaasti läsnä.

- Videolla haluamme viestiä, että pohjoismaisiin perinteisiin nojaava Volvo Trucks on valmis löytämään ratkaisuja yhteiskunnan haasteisiin - teiden ruuhkautumiseen, saastumiseen ja liikenneturvallisuuteen. Meillä on takanamme jo lähes 90 vuotta innovaatiota ja historiaa asiakkaiden onnistuneen liiketoiminnan edistäjinä, kertoo Volvo Trucks Euroopan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Charles Engelaar.

Volvo Ocean Race purjehduskilpailu käynnistyy: CO2-päästöjä pienentävät uudet Volvo LNG kaasukuorma-autot ensiesittelyssä

Haastava purjehduskisa maailman ympäri, Volvo Ocean Race, on käynnistymässä Alicantesta. Seitsemän tiimiä lähtee matkalle, joka huipentuu Haagiin 30. kesäkuuta 2018.

46 000 merimailin reitti kulkee mm. Etelä-Afrikan, Uuden-Seelannin, Hong Kongin, Brasilian ja Walesin kautta. Reitti haastaa niin veneiden miehistön kuin alukset äärimmilleen.

Kaasukäyttöiset kuorma-autot ovat olleet puheenaihe kuljetusalalla. Volvo lanseerasi lokakuussa 2017 täysin uudet Volvo FH- ja FM LNG kuorma-automallit, joiden polttoaineena käytetään nesteytettyä maakaasua tai biokaasua. Uusi Volvo FH LNG on ensimmäistä kertaa esillä Volvo Ocean Racessa Alicantessa.

Uudet kuorma-autot ovat suorituskyvyltään, ajettavuudeltaan ja polttoaineenkulutukseltaan Volvon dieselkäyttöisten mallien veroisia. Niiden CO₂-päästöt ovat kuitenkin 20-100 prosenttia dieselkäyttöisiä malleja pienemmät. Volvo Trucksin ympäristöasioista ja innovaatiosta vastaava päällikkö Lars Mårtensson jatkaa:

- Nämä uudet kuorma-autot ovat ilmastovaikutuksiltaan pienempiä, mutta täyttävät silti suorituskykyä, polttoainetehokkuutta ja toimintasädettä koskevat korkeat vaatimukset. Tällaista yhdistelmää alue- ja kaukokuljetusasiakkaamme tarvitsevat.

Volvo FH LNG kaasuauto

Volvo Ocean Race

Lisätiedot 
Annika Martas, Marketing Communications & PR Manager, Volvo Group Trucks, Volvo Finland Ab
puh. 010 655 5802, annika.martas@volvo.com

Kuvat