Kuorma-autot

Reino Manninen Volvo kuorma-autojen myyntijohtajaksi

Volvo Finland Ab:n maahantuonnin uudeksi Volvo kuorma-autojen myyntijohtajaksi on nimitetty Reino Manninen. Manninen toimii tällä hetkellä Volvo Truck Center idän aluejohtajana ja aloittaa uudessa tehtävässään 1.12.2017. Nykyinen myyntijohtaja Arto Taipola on päättänyt palata rahoitusalalle.

Reino Manninen, 50 v., on ollut Volvo Finland Ab:n palveluksessa vuodesta 2010 alkaen. Viimeksi hän on vastannut Volvo Truck Center idän alueen liiketoiminnasta.

"Kuorma-autoalan kokemusta Reino on hankkinut laajasti vuodesta 1991 alkaen, erilaisista tehtävistä jälkimarkkinoiden ja myynnin parissa. Reinolla on vankka kokemus sekä myynnin johtamisesta että jälkimarkkinatoiminnoista jälleenmyynnin puolelta", Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund kertoo.

"On erittäin antoisaa saada työskennellä johtavan kuorma-automerkin parissa. Uudessa tehtävässäni Volvo Trucks myyntijohtajana haluan vaikuttaa siihen, että hieno kehityksemme jatkuu Suomessa edelleen. Haluan myös varmistaa, että olemme jatkossa entistäkin parempi yhteistyökumppani asiakkaillemme", Reino Manninen sanoo.

Myyntijohtajan toimessa Manninen on Volvo Finland Ab:n johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtaja Magnus Björklundille. Reinon vastuualue koskee Volvo kuorma-autoja ja niihin liittyviä palvelutuotteita maahantuonnissa.

Lisätietoja:
Magnus Björklund, Toimitusjohtaja, Volvo Finland Ab
Puh: 010 655 5850
S-posti: magnus.bjorklund@volvo.com

Kuvat