Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Nimitysuutinen Wetteri Power Oy - Uutena toimitusjohtajana 1.1.2018 aloittaa Antti Ollikainen

Wetteri Power Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Håkan Kunnari jää eläkkeelle vuoden vaihteessa.
Nimitysuutinen Wetteri Power Oy - Uutena toimitusjohtajana 1.1.2018 aloittaa Antti Ollikainen

Håkan Kunnari on johtanut yhtiötä vuodesta 2002, ja ennen tätä toiminut Keski-Pohjanmaalla Volvo jälleenmyyjän palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 1980.

Uutena toimitusjohtajana 1.1.2018 aloittaa Antti Ollikainen, 43v. Antti Ollikainen on toiminut Wetteri Power Oy:n teknisen palvelun johtajana vuodesta 2008 vastuualueenaan yrityksen jälkimarkkinatoiminta. Antilla on laaja osaaminen ja tuntemus Wetteri Powerin alueen toiminnasta ja toimijoista sekä monipuoliset verkostot eri sidosryhmien kanssa, jotka tukevat laajasti Wetteri Power Oy:n toiminnan kehittämistä.
 
"Otan toimitusjohtajan tehtävät vastaan suurella innolla ja on hienoa, että pääsen myötävaikuttamaan Wetteri Power Oy:n toiminnan kasvuun ja menestykseen Pohjois-Suomen johtavana raskaan kaluston toimijana. Olen ollut Håkan Kunnarin mukana johtamassa jo vuosia Wetteri Power Oy:n toimintaa ja hänen viitoittamalla tiellä on hyvä jatkaa tästä eteenpäin", toteaa Antti Ollikainen.
 
Wetteri Power on osa suomalaista Wetteri Yhtiöt -autoliikekonsernia, joka toimii kahdeksalla paikkakunnalla seitsemässätoista pisteessä. Wetteri Yhtiöt työllistää noin 500 autoalan ammattilaista.

Oman alueemme ammattiautoilijoiden ja koneurakoitsijoiden menestyminen on meille Wetteri Powerilla elintärkeää. Tarjoamme Volvo kuorma-autojen myynti-, huolto- ja varaosapalvelut ja Volvo maansiirtokoneiden sekä Volvo linja-autojen huolto- ja varaosapalvelut. Tarjoamme kattavasti ja monipuolisesti myös kaikki raskaan kaluston rengaspalvelut.

Palvelemme nopeasti ja joustavasti kaikkina vuorokauden aikoina. Sitoudumme korjaamopalveluilla ja varaosalogistiikalla siihen, että asiakkaidemme autot ja koneet ovat tuottavassa työssä. Tarjoamme alueemme kuljetus- ja koneyrittäjille kuljettajakoulutukset, huoltosopimukset ja erilaiset rahoitusratkaisut. Kehitämme palvelutuotteitamme jatkuvasti vastaamaan tämän päivän yrittäjän tarpeita.  
 
Wetteri Power Oy kiittää Håkan Kunnaria pitkästä ja menestyksekkäästä urasta Wetteri Power Oy:n toimitusjohtajana ja toivottaa erittäin mukavia ja elämäntäyteisiä eläkepäiviä vuoden vaihteen jälkeen.


Lisätietoja:
Håkan Kunnari, 040 5549260, hakan.kunnari@wetteri.fi

Antti Ollikainen, 050 3732324, antti.ollikainen@wetteri.fi

Kuvat