Kuorma-autot

Henkilökuvassa Volvo Trucks kuorma-automyyjä Janne Pelttari

Henkilökuvassa-juttusarja kertoo Volvo Trucksin henkilökunnasta ja heidän työstään Volvo Finlandilla. Tässä artikkelissa kerromme Janne Pelttarista, joka toimii kuorma-automyyjänä Volvo Truck Center Vantaalla.

Milloin aloitit Volvolla?

”Muutin Turusta Vantaalle 2008, jolloin aloitin varaosamyyjänä Vantaan Volvo Truck Centerillä. Varaosamyyjän tehtävistä siirryin Volvo kuorma-automyyjäksi 2009. Kuorma-automyyjän tehtävässä on vierähtänyt jo 11 vuotta - tämä työ vie mennessään”. 


Mikä on parasta kuorma-automyyjän työssä?
”Tässä työssä ei tule eteen kahta samanlaista päivää. On hienoa työskennellä laadukkaan tuotemerkin parissa omia vahvuuksia ja persoonaa hyväksi käyttäen. Meillä on rento työporukka, jolta saa tarvittaessa sparrausapua. Tässä työssä tapaa myös paljon mielenkiintoisia ja erilaisia asiakkaita, joiden kanssa on hienoa tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä".

 

Mitä arkeesi kuuluu kuorma-autojen lisäksi?
”Vapaa-aika kuluu tiiviisti kolmen alle kouluikäisen lapsen kanssa. Ruuanlaittoa ja hyviä juomia, Weberi kuumenee kesäaikaan säännöllisesti!”.

 

Miksi Volvo?
”Ominaisuudet, laatu, turvallisuus, Volvon ryömintävaihteisto, Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Ja tietenkin tuleva uusi mallisto: pystymme tarjoamaan hyviä työkaluja ja kannattavia investointeja pitkällä tähtäimellä. Jos työtehoa ja turvallisuutta ajatellaan, niin kannattaa valita Volvo”.

 

Ole yhteydessä Janneen, soittamalla, Whatsappilla, s-postilla tai käymällä Volvo Truck Center Vantaalla!

Yhteystiedot:

Janne Pelttari

Kuorma-automyyjä

Volvo Truck Center Vantaa
Osumakuja 4
Puh. 050 373 2336
janne.pelttari@volvo.com

Ks. www.volvotruckcenter.fi/vantaa

www.volvotrucks.fi

Suomen ensimmäinen Volvo FH XXL-ohjaamolla MJS Truckingille

MJS Truckingin Mika Simo ehti hakea uuden Volvo FH:n XXL ohjaamolla Volvon Göteborgin tehtailta juuri ennen koronaa. Volvo FH XXL-ohjaamossa tilaa on 600 litraa enemmän, vuode on isompi ja mukavampi. Mika halusi rakentaa omaan silmään sopivan auton. Tilavuuden lisäksi Volvon polttoainetehokkuus vakuutti.