Volvo kuorma-autot

Suomi

×

25 paikkaa, joissa Volvo FH on kuin kotonaan

Lumisilta ja jäisiltä teiltä paahteeseen ja autiomaahan. Vuoristojen halki ja tasankojen poikki. Volvo FH on kuorma-auto, joka menestyy aina – oli tehtävä tai ilmasto millainen hyvänsä. Jo vuodesta 1993 saakka Volvo FH on ollut kuorma-auto, joka täyttää asiakkaiden odotukset. Vielä 25 vuotta myöhemminkin Volvo FH on edelleen edistyksen asialla – ja ylittää asiakkaiden odotuksia. Tässä 25 esimerkkiä keleistä, jotka eivät tuota ongelmia Volvo FH:lle. Millaisella kelillä itse kaikkein mieluiten ajat?
Volvo FH lumisella tiellä yöaikaan

25: Lumiset ja jäiset tiet voivat olla vaarallisia. Volvo FH:n ESP-ajonvakautusjärjestelmä, Volvo Dynamic Steering ja muut ominaisuudet parantavat turvallisuuttasi.

Volvo FH lumisella kelillä

24: VEB-moottorijarru tuottaa erinomaisen jarrutustehon alamäessä. Myös vaativissa olosuhteissa.

Volvo FH ylämäessä

23: Vuoristossa ei välttämättä ole helppo ajaa taloudellisesti. Ennakoivan Volvo I-See ‑vakionopeudensäätimen ansiosta voit vähentää kulutusta entisestään.

Volvo FH ylämäessä

22: Jyrkissä nousuissa tarvitaan huippuluokan suorituskykyä. Erinomainen tehokkuus pinnanmuodoista riippumatta on ollut Volvo FH:n tavaramerkki aina julkaisuvuodesta 1993 saakka.

Volvo FH vuoristomaisemaa vasten

21: Volvo FH on muutakin kuin pelkkä ajoneuvo. Se on työ- ja elinympäristö. Pitkillä matkoilla kuljettajan mukavuus on tärkeää. Volvo FH ‑mallia on valmistettu kuljettajan ehdoilla jo vuodesta 1993. Ja ohjaamoa on kehitetty jatkuvasti laajamittaisten kuljettajatestien perusteella.

Volvo FH tuulisella sillalla

20: Ohjauksen tarkkuus on tärkeää aina ja kaikkialla. Mutkaisilla teillä Volvo Dynamic Steering parantaa hallittavuutta entisestään – ja vähentää kuljettajan selkään ja niskaan kohdistuvaa rasitusta.

Volvo mutkaisella tiellä

19: Rannikolla ja rankkasateessa maalipinta joutuu koville. Volvo FH:n maalipinnassa on kaksi ruostesuojakerrosta, joiden päällä on pohjamaali ja värimaalikerrokset. Tiesitkö, että Volvo FH ‑kuorma-auton värivaihtoehtoja on kaikkiaan 650?

Volvo FH satama-alueella

18: Ryömintävaihteilla varustetun I-Shiftin ansiosta Volvo FH voi kuljettaa entistäkin raskaampia kuormia. Siksi voit ottaa vastaan entistä enemmän töitä.

Volvo FH in jylhissä maisemissa

17: Kaikilla teillä liikenne ei ole vilkasta. Jotta kuljettaja pysyy valppaana, Volvo FH:ssa on useita järjestelmiä, jotka havaitsevat ailahtelevan ajokäyttäytymisen ja ilmoittavat tauon tarpeesta.

Volvo FH lähikuvassa

16: Hyvä näkyvyys auttaa tien päällä. Volvo FH on suurentanut tuulilasia vuosien varrella ja tehnyt näin kuljettajan työympäristöstä entistäkin paremman.

Volvo FH ‑kuorma-auto vuoristossa

15: Kun polttoainekustannukset pienenevät, myös tulos paranee. Volvon kuljettajakoulutuksesta kuljettajat saavat tarvittavat tiedot ja valmiudet, joilla voidaan säästää rahaa ja pienentää päästöjä edelleen.

Volvo FH vehreässä maisemassa

14: Volvo FH on siivittänyt kuljetusyrityksiä hyviin tuloksiin aina lanseerausvuodesta 1993 saakka. Tälle monipuoliselle kuorma-autolle mikään työtehtävä ei ole mahdoton. Myös polttoainetalous on vailla vertaa, joten sekä kustannukset että päästöt pienenevät.

Volvo FH vehreässä maisemassa

13: Vihreät arvot ovat tärkeitä Volvo Trucksille. Volvo FH ‑kuorma-autolla matka kohti pienempiä päästöjä jatkuu lakkaamatta – tinkimättä piiruakaan asiakkaiden odottamasta suorituskyvystä.

Volvo FH vauhdissa

12: Kun keskinopeus voidaan pitää suurena, tehokkuus paranee ja polttoainetta säästyy. Volvo FH ‑mallia täydennetään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla ja ratkaisuilla, joten se kehittyy koko ajan. Erinomainen jarrutusteho ja suorituskykyinen voimansiirtolinja antavat Volvo FH ‑kuorma-autolle ainutlaatuisen etulyöntiaseman.

Volvo FH vehreässä maisemassa

11: Volvo FH on nimetty kolme kertaa vuoden kuorma-autoksi. Viime kerralla tuomaristoon tekivät vaikutuksen muun muassa innovatiivinen ohjaamo ja voimansiirtolinjan osien huipputekniset ominaisuudet.

Volvo FH lähikuvassa

10: Kaistavahti huolehtii kuljettajan turvallisuudesta seuraamalla tien merkintöjä kameralla ja antaa varoituksen, jos kuljettaja ajaa epähuomiossa kaistamerkintöjen yli.

Volvo FH in jylhissä maisemissa

9: Ajomukavuus on tärkeä asia. Etenkin pitkillä matkoilla. Laajamittaisten kuljettajatestien perusteella Volvo Trucks tietää, mikä tuo todellista lisäarvoa. Siksi Volvo FH oli muita edellä heti alusta saakka. Volvo FH on nimenomaan kuljettajan kuorma-auto.

Kaksi Volvo FH ‑kuorma-autoa ylämäessä

8: Volvo FH ‑kuorma-autoa on vähitellen täydennetty aktiivisilla turvallisuusominaisuuksilla. Hätäjarrulla varustettu törmäysvaroitin on tästä eräs esimerkki. Järjestelmä tunnistaa kuorma-auton edessä olevia ajoneuvoja tutkan ja kameran avulla.

Volvo FH pysähdyksissä kuivassa maastossa

7: Volvo FH:ssa kuljettajalla on turvalliset ja mukavat oltavat myös silloin, kun kuorma-auto on pysähdyksissä. Esimerkkinä I-Park Cool. Se on ilmastointijärjestelmä, joka turvaa mukavat yöunet – säämuutoksista huolimatta.

Valkoinen Volvo FH ylämäessä

6: I-Shift DC ‑kaksoiskytkin säästää polttoainetta mäkisillä reiteillä. I-Shift DC ‑kaksoiskytkimen nopeiden, sujuvien vaihtojen ansiosta moottorin kierrosnopeus ei ehdi laskea.

Volvo FH vuoristomaisemissa

5: Harvalla autolla on yhtä tunnusomaiset etuvalot kuin Volvo FH:lla. Ne ovat tietenkin tyylikkäät mutta myös parantavat kuorma-auton näkymistä muille tienkäyttäjille. Niiden suunnittelussa inspiraatiota on ammennettu pohjoismaisesta talvesta. Voimakkaat kaasupurkauslamput eivät myöskään häikäise samalla tavalla kuljettajia ja muita tienkäyttäjiä. 

Volvo FH -säiliöauto

4: Ajaminen kuumassa ja pölyisessä ympäristössä on haastavaa. Volvo FH esiintyy kuitenkin tällaisessa ilmastossa edukseen. Jo ennen vuoden 1993 lanseerausta Volvo FH ‑kuorma-autoa testattiin laajasti kuumissa ilmastoissa, kuten Yhdysvaltain Arizonassa ja Länsi-Australiassa.

Volvo FH auringonlaskua vasten

3: Kun tuuli voimistuu, ajaminen voi käydä hankalaksi. Volvo Dynamic Steering ‑ohjausjärjestelmä tasapainottaa voimakkaan sivutuulen vaikutuksia ja vähentää kuljettajaan kohdistuvaa rasitusta.

Volvo FH auringonlaskua vasten rannikkomaisemassa

2: On tärkeintä, että olet turvassa. Volvo FH ‑malliin on saatavana varkaudenestojärjestelmä, jonka 105 desibelin sireeni auttaa pitämään sinut turvassa – missä ikinä ajatkin.

Kohti auringonlaskua ajava Volvo FH

1: Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Volvo FH ‑kuorma-autoon voi kuitenkin aina luottaa.

Volvo FH

Bonus: 4 Volvo FH -kuorma-autoa, 28 kuljetusliikettä, 7 viikkoa, 51 kuljettajaa, yli 60 000 ajokilometriä...

Älykäs kuljetus -testijakson aikana ajettiin noin 1000 tuntia. Kuinka tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus yhdistyivät Volvo FH:n ominaisuuksien, kuljettajien koulutuksen ja ajotapojen seurannan ansiosta?

Tutustu tarkemmin