Tulevaisuuden tähdet – kolmen viikon kruunu opinnoille

Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistaan alalla. Haku on käynnissä maaliskuun 2018 loppuun.
Tulevaisuuden tähdet

Opiskelija pääsee näkemään koulussa opiskellun teorian soveltamista käytännön yrityselämässä: hän näkee käytössä olevia parhaita käytäntöjä ja kuulee yritysten tulevaisuuden näkymistä. Tulevaisuuden tähdet avaa verkostot alan päättäjiin.

Tulevaisuuden tähdet koostuu kolmesta kestoltaan neljän päivän mittaisesta opintojaksosta aikavälillä syyskuu 2018 – toukokuu 2019.

•    I opintojakso: yritysvierailujakso Volvo Truck Corporationin pääkonttorille Göteborgiin tutustumaan yrityksen liiketoimintaan.
•    II opintojakso: yritysvierailujakso suomalaisissa kuljetus- ja logistiikka-alan edelläkävijäyrityksissä.
•    III opintojakso: järjestö- ja viranomaisjakso, jonka aikana käytännön näkemys toimialaan ja toimintaympäristöön vahvistuu perehtymällä mm. viranomaistoimintaan ja edunvalvontaan.

Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön rahoittama hanke, joka on opiskelijalle maksuton.

Haku ohjelmaan on nyt käynnissä!

Opiskelijahaku Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelmaan on alkanut ja se kestää 31.3.2018 asti. Hae nyt mukaan tai anna vinkki ohjelmasta henkilöille, jotka saattavat olla kiinnostuneita asiasta.

Lisätietoja ja hakeminen ohjelmaan

Related News

Tulevaisuuden tähti oikealla tiellä

Monipuolinen kuva kuljetus- ja logistiikka-alasta ja sen toimijoista sekä verkostojen karttuminen olivat Sami Asunmaan mielestä Tulevaisuuden tähdet II -koulutusohjelman parasta antia. Osallistuminen ohjelmaan vahvisti opiskelijan vakaumusta siitä, ...

Tulevaisuuden tähdet vierailivat Volvo Trucksilla

Kuljetusalan tähtioppilaat vierailivat helmikuussa Volvo Trucksin tehtailla Göteborgissa. Vierailu oli ensimmäinen osa suomalaisille korkeakouluopiskelijoille suunnattua Tulevaisuuden tähdet II-koulutusohjelmaa....

Tulevaisuuden tähdet loistavat kolmatta kertaa

Kuljetusalan tähtioppilaat ovat aloittaneet Tulevaisuuden tähdet III -koulutusohjelman....