Kuorma-autot

Tulevaisuuden tähdet – kolmen viikon kruunu opinnoille

Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistaan alalla. Haku on käynnissä maaliskuun 2018 loppuun.

Opiskelija pääsee näkemään koulussa opiskellun teorian soveltamista käytännön yrityselämässä: hän näkee käytössä olevia parhaita käytäntöjä ja kuulee yritysten tulevaisuuden näkymistä. Tulevaisuuden tähdet avaa verkostot alan päättäjiin.

Tulevaisuuden tähdet koostuu kolmesta kestoltaan neljän päivän mittaisesta opintojaksosta aikavälillä syyskuu 2018 – toukokuu 2019.

•    I opintojakso: yritysvierailujakso Volvo Truck Corporationin pääkonttorille Göteborgiin tutustumaan yrityksen liiketoimintaan.
•    II opintojakso: yritysvierailujakso suomalaisissa kuljetus- ja logistiikka-alan edelläkävijäyrityksissä.
•    III opintojakso: järjestö- ja viranomaisjakso, jonka aikana käytännön näkemys toimialaan ja toimintaympäristöön vahvistuu perehtymällä mm. viranomaistoimintaan ja edunvalvontaan.

Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelma on Kuorma-autoliikenteen Volvo Säätiön rahoittama hanke, joka on opiskelijalle maksuton.

Haku ohjelmaan on nyt käynnissä!

Opiskelijahaku Tulevaisuuden tähdet -koulutusohjelmaan on alkanut ja se kestää 31.3.2018 asti. Hae nyt mukaan tai anna vinkki ohjelmasta henkilöille, jotka saattavat olla kiinnostuneita asiasta.

Lisätietoja ja hakeminen ohjelmaan