Kuorma-autot

Volvo Truck Center Vantaan uudet tilat ovat toimineet hienosti

Volvo Truck Centerin uudet toimitilat Vantaalla ovat olleet käytössä reilun vuoden. Huoltopäällikkö Panu Leivo kertoo, että kokonaisuutena uudet tilat ovat toimineet hienosti. Merkittävin muutos verrattuna entiseen on työntekijöiden fyysinen työympäristö.
Volvo Truck Center Vantaa

– Valaistus on viimeisen päälle. Huoltopaikkojen ympärillä on tilaa työskennellä turvallisesti ja tehokkaasti. Talvella korjaamolla on miellyttävä työskennellä lämmityksen ansiosta.

Leivo kertoo, että hyvät olosuhteet ovat parantaneet henkilöstön työtyytyväisyyttä. Se on näkynyt tehokkaampana ja huolellisempana työskentelynä. Näin asiakkaita on pystytty palvelemaan entistäkin paremmin, ja läpimenoajat ovat lyhentyneet.

Vantaan Viinikkala on eteläisen Suomen keskeinen logistiikkatoimintojen keskittymä. Sijainti näkyy asiakasvirroissa: ilman ajanvarausta tulevien asiakkaiden määrä on kasvanut.

– Olemme lisänneet resursseja, joilla voimme reagoida pikahuoltotarpeisiin. Aikaisemmin meillä oli neljä mekaanikkoa pikahuollossa, nyt meillä on kuusi, joille ei etukäteen varata töitä, Leivo kertoo.

Leivo arvioi, että Volvo Truck Centerin yhteydessä toimiva pesulayrittäjä on vuoden aikana löytänyt palveluun hyvän nopeus-laatusuhteen, joka palvelee sekä huollon että asiakkaiden tarpeita.

Vuoden aikana on rekrytoitu uusia mekaanikkoja ja toimihenkilöitä. Harjoittelijoiden lisäksi huippuosaajia kiinnostaa työskentely Suomen nykyaikaisimmassa ja parhaimmassa raskaan kaluston huoltopisteessä.

– Olemme saaneet tosi motivoitunutta ja taitavaa porukkaa. Maakunnistakin on muutettu pääkaupunkiseudulle työn perässä. Olosuhteet ovat täällä huippuluokkaa, ja käytössä on uusimmat työkalut, Leivo sanoo.

Tutustu Volvo Truck Center Vantaan palveluihin