Kuorma-autot

Volvo FH on vuoden kuorma-auto Suomessa 2017

Volvo FH on voittanut Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2017 -äänestyksen, jonka järjestää Auto, tekniikka ja kuljetus -lehti.
Volvo FH16 tiellä

Lehden lukijat yhdessä toimituksen kanssa valitsee voittajan. Perusteluissa korostettiin, että Volvo Trucks on viime vuoden aikana tuonut runsaasti teknisiä uudistuksia ja parannuksia nykyiseen mallistoonsa sekä palvelutarjontaansa.

– Vuoden Kuorma-auto -valinta on luonnollisesti suuri kunnia. Se osoittaa, että Volvo on valinnut oikean tien, joka perustuu tuotteen ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Meidän on pystyttävä vastaamaan asiakkaiden odotuksiin ja kulloisiinkin tarpeisiin juuri sillä hetkellä. Tässä kehitystyössä asiakkailta saatu palaute on ensiarvoisen tärkeää, toteaa Volvo Trucksin Suomen myyntijohtaja Arto Taipola.

Vuoden Kuorma-auto Suomessa 2017 -valintaan vaikutti se, että Volvo on huomioinut mallistonsa kehitystyössä Suomen suuret kokonaispainot ja Pohjolan erikoisolot. Esimerkiksi ryömintävaihteilla varustettu I-Shift -vaihteisto tuo oivaa liikkeellelähtöapua metsä- ja maansiirtokuljetuksiin sekä erikoiskuljetuksiin, ja teliakselin nostotoiminto lisää ajamisen tehokkuutta ja parantaa polttoainetehokkuutta.

Uudet ominaisuudet ja erinomaisen ajotuntuman tarjoava VDS-ohjaus vakuuttivat valitsijat Volvon paremmuudesta.

Suomen Volvo Trucks sai myös kunniamaininnan jatkuvasta ja määrätietoisesta kuljettajakoulutuksen kehitystyöstä sekä lisäpalveluista, jotka mahdollistavat kuljetusyhtiöiden kulurakenteiden keventämisen.

Lue lisää Volvo FH:n ominaisuuksista

Lue lisää Kuljettajakoulutuksesta