Kuorma-autot

Kuljetus Sundell Oy:lle toimitettu neljä Volvo FM -betoniautoa

Kuljetus Sundell Oy:lle kesän kynnyksellä valmistuneet neljä Volvon FM 370 -betoniautoa ovat järkihankinta, jossa pitkällä asiakassuhteella on iso painoarvo. Hinta-laatusuhteen lisäksi kalustotoimittaja oli merkittävä tekijä hankintapäätöksessä. Tuttu toimittaja tuntee asiakkaan työkentän, sen erityistarpeet, ja osaa tarjota hinta-laatusuhteeltaan sopivia ratkaisuja.
Kuljetus Sundell Oy ja myyjä Jari Saloranta

- Asiakkuussuhde HF-Autohuollon ja Volvo Trucksin Jari Salorannan kanssa on kestänyt jo vuosia, kertoo toimitusjohtaja Mika Sundell.

Autojen ominaisuuksista tärkeimmäksi valintakriteereiksi nousi Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. Järjestelmän ansiosta ohjaus on kevyempi, kääntösäde pienempi ja tiestä tulevat iskut vaimeampia. Järjestelmä parantaa myös jarrutusominaisuuksia. Kuljettaminen tehostuu, mutta myös kuljettajien hyvinvointiin VDS-ohjausjärjestelmä tuo merkittävää parannusta.

-    VDS on todella kuljettajaystävällinen. Ja kuljettajaystävällinen on tietenkin myös isäntäystävällinen. Tyytyväinen työntekijä on työnantajalle tärkeä asia, painottaa Sundell.

-    Infrakohteet vetävät tällä hetkellä, sanoo Sundell. Metro, Pasilan Tripla ja Espoon jätevedenpuhdistamo työllistävät valmisbetoniajoon suunniteltua kalustoa.

-    Matkat ovat lyhyitä, vaihdeautomatiikka on kovilla. Volvon I-Shift –vaihteisto vastaa tähän tarpeeseen. Metron kohteissa ajetaan tunneleihin, joka vaatii kalustolta näitä tiettyjä ominaisuuksia, joihin Volvon FM 370 pystyy vastaamaan, työnjohtaja Simo Korhonen summaa.

Itse Mika ja Simo eivät tällä hetkellä ehdi töissä ratin taakse: 
-    Joskus saattaa tulla joku satunnainen tuurauskeikka, mutta kun tälläkin hetkellä ajossa on yli 20 betoniautoa, riittää puuhaa hallinnollisissa tehtävissä sekä työjohdossa yllin kyllin, kertoo Sundell.


Omia betoniautoja Sundellilla on ajossa tällä hetkellä 22 kpl, kaikkiaan autoja on yli 40 kpl.  Kuljetus Sundell Oy on toiminut alalla 60 vuoden ajan.  Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 10 milj. euroa ja henkilöstön koko 55 henkeä.  Yritys toimii Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueilla kolmen tytäryhtiön voimin. Yrityksen kalusto taipuu kaikenlaisiin kuljetustehtäviin. Kuljetus Sundell Oy on Lohjan Vuoden Yrittäjä 2015.

HF-Autohuolto: www.hf-autohuolto.fi
Kuljetus Sundell Oy: http://www.kuljetussundell.fi/