Kuorma-autot

”Volvo Dynamic Steering tekee ajamisen helpoksi”

Petri Nurmisen kolmessa uudessa Volvossa on Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä.
Kuljetusliike Petri Nurminen

– Volvo Dynamic Steering on ehdottomasti paras tekninen uudistus pitkään aikaan. Se helpottaa ajamista vaikeissakin paikoissa, esimerkiksi peruutettaessa metsässä kuorma päällä.

Kuljetusliike Petri Nurmisella on kolme Volvo FMX:ää ja yksi Volvo FM. Niistä kolme on vaihtolava-autoja ja yksi matalalattiainen. Talvet ajetaan bioenergiaa eli haketta lämpövoimaloihin, lisäksi kuljetetaan maataloustuotteita, muun muassa viljaa ja juurikkaita. Nurminen rakentaa yrityksensä kilpailukyvyn kolmen toisiinsa liittyvän tekijän varaan.

– Ammattitaitoinen henkilökunta on kaiken perusta. Jos sovimme, että jokin työ tehdään, niin näin myös tapahtuu. Jotta voimme pitää palvelulupauksemme, tarvitsemme luotettavaa kalustoa.

Kalustohankinnoissa Nurminen luottaa Volvoon.
– Kaikki kuorma-automme ovat Volvoja. Minulle on tärkeää, että Volvo on miellyttävä ajaa. Se on käteen sopiva kokonaistaloudellinen työkalu.

– Uusissa Volvoissa on paljon kuljettajan työtä helpottavia ominaisuuksia, esimerkiksi mainio Volvo Dynamic Steering ja I-See -vakionopeudensäädin. Kun tekniikka palvelee käytännön työtä, se tuo tehoja ja säästöjä.

Nurminen arvostaa sitä, että Volvo- verkoston kautta huollot ja korjaukset ovat hoituneet nopeasti ja asiakaslähtöisesti.

PETRI NURMINEN
Ammatti: kuljetusyrittäjä
Kotipaikka: Sauvo
Ikä: 45 v.
Ura kuljetusalalla: aloitti v. 1988 ajamalla jakeluautoa, sen jälkeen kappaletavaraliikennettä ja säiliökuljetuksia, perusti v. 2003 oman kuljetusliikkeen
Vapaa-aika: viettää aikaa kesämökillä, käy kerran vuodessa vaimon kanssa matkoilla, esimerkiksi Lapissa tai ulkomailla

Lue lisää Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmästä
 

KULJETUS PETRI NURMINEN

Kotipaikka: Sauvo
Henkilöstö: yrittäjä, 3 vakituista kuljettajaa, lomatuuraajia tarpeen mukaan
Kalusto: 3 × Volvo FMX, 1 Volvo FM
Palvelut: Metsähakkeen ja maataloustuotteiden kuljetukset
Muu liiketoiminta: Petri Nurminen omistaa Ari Lehtovirran kanssa haketusurakointiyritys Flisap Oy:n