Kuorma-autot

”Volvo sopii erinomaisesti meidän kuljetustehtäviimme”

Turvallisuusajattelu ohjaa polttonesteiden kuljettamiseen erikoistuneen T. Rusi Oy:n toimintaa.
T. Rusi Oy, Tommi Rusi

Tässä kuljetusliikkeessä kaikki tehdään aina juuri niin kuin pitääkin. Se on elinehto, jotta pärjää kilpailussa, ja myös asiakkaat edellyttävät laatua ja turvallisuutta.

– Päivittäisen dokumentoinnin pohjalta kuka tahansa voi tulla tarkistamaan laadun. Kuljetukset suunnitellaan etukäteen. Rajoittimet on säädetty 80 kilometriin tunnissa, ajo- ja lepoaikalaista ei lipsuta eikä ylikuormia kuljeteta, ja palkanmaksu perustuu neuvoteltuihin työehtosopimuksiin, kertoo toimitusjohtaja Tommi Rusi.

Kuljetuskalusto valitaan kolmen kriteerin perusteella, jotka ovat turvallisuus, taloudellisuus ja viihtyisyys.

– On tärkeää, että kuljettajat viihtyvät työssään. He tarvitsevat oikeanlaisen työkalun kulloiseenkin ajoon. Volvo sopii erinomaisesti meidän kuljetustehtäviimme, Rusi sanoo.

– Volvolla on hyvä tuotevalikoima, ja palvelut kattavat kuorma-auton koko elinkaaren. Kaikissa uusissa kuorma-autoissamme on huolto- ja korjaussopimukset.

Rusi korostaa toimivien huolto- ja korjauspalveluiden merkitystä. Polttonesteiden kuljetukset ovat kriittisiä, jotta yhteiskunnan huoltovarmuus voidaan varmistaa. Siksi tien päällä ilmenevät ongelmat pitää pystyä ratkaisemaan nopeasti.

Tommi Rusi

Ammatti: toimitusjohtaja
Kotipaikka: Sauvo
Ikä: 46 v.
Ura kuljetusalalla: lapsesta asti mukana perheyhtiössä, kuljettajana 1980–1990-lukujen vaihteessa, v. 1993 lähtien yrityksen vetovastuussa
Harrastukset: kesällä mökkeily ja veneily, talvisin matkailu perheen kanssa aikataulun niin salliessa

KULJETUSLIIKE T. RUSI OY

Kotipaikka: Sauvo
Henkilöstö: + 40
Kalusto: 15 säiliöautoa, 6 betoniautoa, Volvoja n. 60 %
Palvelut: Polttonesteiden ja betonin kuljetukset
Toiminta-alue: Varsinais-Suomi, Häme, Pirkanmaa, Satakunta, Eteläinen Pohjanmaa, Uusimaa, Keski-Suomi ja Kymen alue