Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Suomen Paparazzi-kilpailun voittaja nautti palkintomatkasta

Viime keväänä Volvo Trucks lähetti kaksi uutta Volvo FM -kuorma-autoa kiertämään Eurooppaa ennen virallista julkaisua. Paparazzi-valokuvaushaasteessa innokkaat kisaajat haastettiin ottamaan kuvia näistä kuorma-autoista ja lataamaan ne kilpailusivustolle.
paparazzi-kilpail

Kilpailu järjestettiin 18 maassa, ja jokaisen maan voittaja sai saman palkinnon. Viikonloppumatkan aikana voittajat pääsivät muun muassa koeajamaan uutta Volvo FM -kuorma-autoa yhtenä ensimmäisistä Volvon ulkopuolisista henkilöistä. Suomen Paparazzi-kilpailun voittaja Toni-Mikael Tuominen kuuli voitosta ensi kertaa ystävältään.

– Kaveri soitti, että ottamani voittokuva oli julkaistu pari tuntia sitten Facebookissa. Se oli siinä vaiheessa kerännyt pari sataa tykkäystä. Silloin tiesin, että Ruotsi kutsuu.

Koko matka oli Tuomisen mielestä mahtava ja kaikki järjestelyt viimeisen päälle. Ensimmäisenä iltana ryhmälle oli järjestetty viihteellinen juhlaillallinen, jossa pääsi näkemään uusia Volvo FM 
-kuorma-autoja. Seuraavana päivänä oli vuorossa vierailu Volvon Tuven tehtaalle ja Volvomuseoon sekä koeajo uusilla kuorma-autoilla.

– Uusi Volvo FM oli parhaimman tuntuinen ajamani kuorma-auto. Tuntui, että ratin kääntämiseen ei tarvinnut yhtään voimaa.

Kilpailun voitto meni siinä mielessä oikeaan osoitteeseen, että Tuominen on kuorma-autofani. Nuorimies ajoi C-kortin puolitoista vuotta sitten, ja tällä hetkellä hän on armeijassa hankkimassa täyttä pätevyyttä ammattiliikennöintiin. Asepalveluksen jälkeen Tuominen aikoo jatkaa isoisänsä ja isänsä jäljissä vihannestukkurina Nurmijärvellä.